Приготуйте "Ірину" — і більше нічого не треба: салат, який прикрасить будь-який стіл

Читать на русском
Автор
94117
Страва виходить ніжною та соковитою
Страва виходить ніжною та соковитою. Фото 1000.menu

Навряд чи хтось відмовиться від такої "Ірини"

Важко уявити свято без найрізноманітніших салатів. Це чудовий спосіб здивувати та ситно нагодувати гостей.

Сьогодні ми разом із 1000.menu поділимося неймовірним рецептом салату під назвою "Ірина". Чому неймовірним? Тому що його приготування не займає багато часу і сил — ідеальний варіант, якщо гості вже на порозі. Вийде настільки смачно і ситно, що друзі точно попросять добавки.

Як приготувати салат "Ірина" з копченою куркою та грибами

Інгредієнти:

  • копчена курка — 300 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • огірки — 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • гриби мариновані — 250 г;
  • майонез — 100 г;
  • рослинна олія — 20 г;
  • сіль, зелень — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Куряче м’ясо відокремлюємо від кісток, дрібно нарізаємо, викладаємо першим шаром на тарілку.
  2. Огірок миємо, відрізаємо хвостики, нарізаємо невеликими шматочками та викладаємо наступним шаром салату.
  3. Цибулю чистимо від лушпиння і дрібно нарізаємо. З маринованих грибів зливаємо рідину та дрібно нарізаємо. Обсмажуємо гриби з цибулею на розігрітій сковороді з олією протягом 4-5 хвилин. Коли вони охолонуть, викладаємо третім шаром.
  4. Яйця відварюємо в окропі 7-8 хвилин, даємо їм охолонути, чистимо, натираємо на великій тертці і викладаємо на гриби.
  5. Кожен шар змащуємо майонезом і солимо до смаку.

Готовий салат прикрашаємо подрібненою зеленню і разом із улюбленим гарніром подаємо до столу. Смачного!