Коханий з’їсть усю "Анюту" і попросить ще: приголомшливий салат із простих продуктів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 679
Обов’язково готуйте подвійну порцію
Найрізноманітніші салати – найчастіший гість на наших столах. Ми готуємо їх і до святкового столу, і до сімейних посиденьок. Чому б не порадувати кохану людину смачним салатом у День святого Валентина?
Така "Анюта" за рецептом "Домашніх кухарів" точно сподобається другій половинці, адже в салаті куряче філе вдало поєднується із соковитим кисло-солодким яблуком, смаженою цибулею та сиром. За бажанням замість яблук можна використовувати свіжий огірок – він додасть страві свіжості.
Як приготувати салат "Анюта"
Інгредієнти:
- філе курячої грудки – 150 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- половина кисло-солодкого яблука;
- твердий сир – 100 г;
- майонез – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварюємо до готовності у підсоленій воді, даємо охолонути та нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо в тарілку першим шаром.
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистого кольору. Викладаємо другим шаром на філе.
- Відварюємо круто яйця, даємо охолонути, чистимо, натираємо на середній тертці та викладаємо наступним шаром.
- Яблуко чистимо, також натираємо і викладаємо наступним шаром. Кожен шар змащуємо майонезом.
- На дрібній тертці натираємо твердий сир, викладаємо на яблука. Прикрашаємо за бажанням тертим яєчним жовтком, гілочкою петрушки та шматочками перцю.
Готовий салат можна подавати з улюбленим гарніром. Це найкращий спосіб нагадати про своє кохання.