Коханий з’їсть усю "Анюту" і попросить ще: приголомшливий салат із простих продуктів

Читать на русском
Автор
679
Ситна страва точно припаде до смаку Новина оновлена 14 лютого 2024, 18:37
Ситна страва точно припаде до смаку. Фото skarbnychka-retseptiv

Обов’язково готуйте подвійну порцію

Найрізноманітніші салати – найчастіший гість на наших столах. Ми готуємо їх і до святкового столу, і до сімейних посиденьок. Чому б не порадувати кохану людину смачним салатом у День святого Валентина?

Така "Анюта" за рецептом "Домашніх кухарів" точно сподобається другій половинці, адже в салаті куряче філе вдало поєднується із соковитим кисло-солодким яблуком, смаженою цибулею та сиром. За бажанням замість яблук можна використовувати свіжий огірок – він додасть страві свіжості.

Як приготувати салат "Анюта"

Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 150 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • половина кисло-солодкого яблука;
  • твердий сир – 100 г;
  • майонез – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відварюємо до готовності у підсоленій воді, даємо охолонути та нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо в тарілку першим шаром.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистого кольору. Викладаємо другим шаром на філе.
  3. Відварюємо круто яйця, даємо охолонути, чистимо, натираємо на середній тертці та викладаємо наступним шаром.
  4. Яблуко чистимо, також натираємо і викладаємо наступним шаром. Кожен шар змащуємо майонезом.
  5. На дрібній тертці натираємо твердий сир, викладаємо на яблука. Прикрашаємо за бажанням тертим яєчним жовтком, гілочкою петрушки та шматочками перцю.

Готовий салат можна подавати з улюбленим гарніром. Це найкращий спосіб нагадати про своє кохання.