Найкращий подарунок до Дня святого Валентина — м’ясо по-королівськи для романтичної вечері

Читать на русском
Автор
42927
Відмінний варіант для свята
Відмінний варіант для свята. Фото skarbnychka-retseptiv

Кохана людина проситиме цю вечерю щодня

Не за горами День святого Валентина. Кожен кулінар уже шукає незвичайні рецепти, щоб порадувати половинку цього дня.

Разом з "УНІАН" пропонуємо освідчитися в коханні разом із м’ясом по-королівськи. Така вишукана смачна вечеря сподобається коханій людині.

Як приготувати м’ясо по-королівськи

Інгредієнти:

  • свинина — 400 г;
  • печериці — 200 г;
  • картопля — 400 г;
  • цибуля ріпчаста — 150 г;
  • помідор — 200 г;
  • олія соняшникова — до свого смаку;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • сир твердий — 200 г;
  • майонез — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо миємо, нарізаємо порційними шматочками. Кожен відбиваємо, солимо, перчимо і залишаємо на 20-25 хвилин.
  2. Чистимо ріпчасту цибулю і нарізаємо її півкільцями. Також нарізаємо і помідори. Картоплю чистимо і нарізаємо тонкими кільцями.
  3. Печериці миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і нарізаємо пластинами.
  4. На дно глибокої форми для запікання наливаємо трохи рослинної олії, викладаємо шматочки м’яса, майонез, цибулю. Трохи солимо і перчимо.
  5. Наступним шаром викладаємо картоплю, далі – гриби, після – помідори. Кожен шар солимо і перчимо до смаку, змащуємо майонезом.
  6. Посипаємо все твердим натертим сиром і відправляємо на годину в розігріту до 180°С.

Подаємо свинину по-королівськи з улюбленим салатом. Друга половинка точно оцінить.