Найкращий подарунок до Дня святого Валентина — м’ясо по-королівськи для романтичної вечері
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 42840
Кохана людина проситиме цю вечерю щодня
Не за горами День святого Валентина. Кожен кулінар уже шукає незвичайні рецепти, щоб порадувати половинку цього дня.
Разом з "УНІАН" пропонуємо освідчитися в коханні разом із м’ясом по-королівськи. Така вишукана смачна вечеря сподобається коханій людині.
Як приготувати м’ясо по-королівськи
Інгредієнти:
- свинина — 400 г;
- печериці — 200 г;
- картопля — 400 г;
- цибуля ріпчаста — 150 г;
- помідор — 200 г;
- олія соняшникова — до свого смаку;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- сир твердий — 200 г;
- майонез — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- М’ясо миємо, нарізаємо порційними шматочками. Кожен відбиваємо, солимо, перчимо і залишаємо на 20-25 хвилин.
- Чистимо ріпчасту цибулю і нарізаємо її півкільцями. Також нарізаємо і помідори. Картоплю чистимо і нарізаємо тонкими кільцями.
- Печериці миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і нарізаємо пластинами.
- На дно глибокої форми для запікання наливаємо трохи рослинної олії, викладаємо шматочки м’яса, майонез, цибулю. Трохи солимо і перчимо.
- Наступним шаром викладаємо картоплю, далі – гриби, після – помідори. Кожен шар солимо і перчимо до смаку, змащуємо майонезом.
- Посипаємо все твердим натертим сиром і відправляємо на годину в розігріту до 180°С.
Подаємо свинину по-королівськи з улюбленим салатом. Друга половинка точно оцінить.