Для таких оладок у вас завжди буде у холодильнику шматочок печінки: ідеально до сніданку.
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1073
Полюблять навіть ті, кому не подобається печінка
Як правило, вранці ми готуємо пишні оладки або ситний омлет. Такий сніданок готується швидко, а виходить дуже ситно та смачно.
Сьогодні разом зі Smachnonews пропонуємо урізноманітнити своє "ранкове" меню та приготувати картопляно-печінкові оладки. Щоб приготувати такий бюджетний та смачний сніданок, вам не знадобляться складні інгредієнти та багато часу – з приготуванням впорається будь-хто. Близькі закохаються в такі оладки з першого шматочка.
Як приготувати картопляно-печінкові оладки
Інгредієнти на 4 порції:
- 500 г печінки;
- 2 яйця;
- 3 картоплини;
- 40 г борошна;
- сіль, перець до свого смаку;
- 40 мл олії.
Спосіб приготування:
- Печінку миємо та нарізаємо довільними шматочками.
- Картоплю і цибулю чистимо, миємо і також нарізаємо шматочками. Разом із печінкою пропускаємо через м’ясорубку.
- В отриману суміш додаємо яйця, сіль, перець. Усі перемішуємо до однорідного стану.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Ложкою викладаємо печінково-картопляну масу, формуючи оладки. Обсмажуємо їх з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки та викладаємо на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію.
Подаємо готові оладки разом із домашньою сметаною. Смачного!