Цей сніданок приготує дитина, поки ви вмиваєтеся: 10 хвилин — і страва на столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 100123
Усі змішали — і на сковороду
Страви з лаваша – це завжди чудовий варіант для швидкого та ситного сніданку. Готуються вони просто, а результат вражає.
Саме такий сніданок ми зі Shuba сьогодні приготуємо. Вам потрібно лише викласти всі інгредієнти в сковороду, обсмажити – і на столі буде смачний сніданок. Перевіримо?
Як приготувати сніданок з лаваша
Інгредієнти на 2 порції:
- яйця курячі – 4 шт.;
- сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
- тонкий лаваш — 4 шт.;
- шинка – 100 г;
- сир твердий – 100 г;
- томати – 1 шт.;
- зелень – на свій смак;
- олія вершкове 73% — 20 г.
Спосіб приготування:
- Тонко нарізаємо шинку та помідори, подрібнюємо зелень, натираємо твердий сир.
- В окремій мисці збовтуємо яйця з сіллю та перцем.
- Розігріваємо сковороду з вершковим маслом, виливаємо половину яєчної маси та рівномірно її розподіляємо. Викладаємо перший лист лаваша, трохи притискаємо на дно.
- На лаваш викладаємо третину шинки, посипаємо частиною тертого сиру та накриваємо другим листом лаваша.
- Далі викладаємо нарізані кружальцями помідори, подрібнену зелень, частину сиру і накриваємо третім лавашем, трохи притискаючи його.
- Розкладаємо решту шинки та тертий твердий сир, накриваємо останнім листом лаваша і заливаємо яєчною масою.
- Сковороду накриваємо кришкою та смажимо на невеликому вогні протягом 5-7 хвилин. Через зазначений час перевертаємо коржик і готуємо ще близько 5 хвилин.
До речі, вірменський лаваш ви приготуєте вдома. Це дуже легко та просто.