Цей сніданок приготує дитина, поки ви вмиваєтеся: 10 хвилин — і страва на столі

Читать на русском
Автор
100170
Мінімум часу – максимум задоволення
Мінімум часу – максимум задоволення. Фото babusyni-retsepty

Усі змішали — і на сковороду

Страви з лаваша – це завжди чудовий варіант для швидкого та ситного сніданку. Готуються вони просто, а результат вражає.

Саме такий сніданок ми зі Shuba сьогодні приготуємо. Вам потрібно лише викласти всі інгредієнти в сковороду, обсмажити – і на столі буде смачний сніданок. Перевіримо?

Як приготувати сніданок з лаваша

Інгредієнти на 2 порції:

  • яйця курячі – 4 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
  • тонкий лаваш — 4 шт.;
  • шинка – 100 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • томати – 1 шт.;
  • зелень – на свій смак;
  • олія вершкове 73% — 20 г.

Спосіб приготування:

  1. Тонко нарізаємо шинку та помідори, подрібнюємо зелень, натираємо твердий сир.
  2. В окремій мисці збовтуємо яйця з сіллю та перцем.
  3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом, виливаємо половину яєчної маси та рівномірно її розподіляємо. Викладаємо перший лист лаваша, трохи притискаємо на дно.
  4. На лаваш викладаємо третину шинки, посипаємо частиною тертого сиру та накриваємо другим листом лаваша.
  5. Далі викладаємо нарізані кружальцями помідори, подрібнену зелень, частину сиру і накриваємо третім лавашем, трохи притискаючи його.
  6. Розкладаємо решту шинки та тертий твердий сир, накриваємо останнім листом лаваша і заливаємо яєчною масою.
  7. Сковороду накриваємо кришкою та смажимо на невеликому вогні протягом 5-7 хвилин. Через зазначений час перевертаємо коржик і готуємо ще близько 5 хвилин.

До речі, вірменський лаваш ви приготуєте вдома. Це дуже легко та просто.