Спробувавши рибку, близькі ходитимуть за вами з тарілками: вони вимагатимуть добавки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 21181
Такий рецепт заощадить вам час
Скумбрія – не лише смачна, а й корисна риба. А ще з неї можна приготувати велику кількість найрізноманітніших страв — від рибного супу до приголомшливої закуски.
Однак, якщо не хочеться довго стояти біля плити, можна відправити її в духовку з овочами. Легким рухом руки у вас вийде і надзвичайно смачна рибка та гарнір до неї. Фантастичним рецептом для найзайнятіших ділиться "УНІАН".
Як приготувати скумбрію в духовці з овочами
Інгредієнти:
- скумбрія — 1 шт.;
- картопля — 2-3 шт.;
- помідор — 1 шт.;
- перець солодкий — 1 шт.;
- сметана 20% — 50 г;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю, помідори та перець чистимо, ретельно миємо і нарізаємо кружальцями.
- Скумбрію чистимо від нутрощів, відрізаємо голову. Миємо рибу, сушимо за допомогою паперових рушників і нарізаємо шматочками завтовшки 1-2 см.
- У два шари розстеляємо фольгу та викладаємо на неї скумбрію. Солимо її, перчимо. Між шматочками риби по черзі розміщуємо овочі. Приправляємо спеціями та змащуємо рибу сметаною.
- Фольгу з рибою відправляємо на деко і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.
Поки скумбрія запікається, готуємо улюблений салат. Такій вечері зрадіє вся родина.