Вранці приготували – і в обід уже їсте: швидкий рецепт маринованої скумбрії
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 18916
![Не тільки смачно, а й швидко](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/9f/cb17cc55-8a1a7e5e009f79a5cce784f75444c9f7.jpg?v=3501_1)
Вам точно сподобається цей рецепт
Пікантна маринована скумбрія – це корисна, а й дуже смачна риба. Однак, щоб її замаринувати, потрібно чимало часу.
Якщо ж не хочеться чекати, пропонуємо швидкий рецепт приготування цієї рибки – ви ласуватиметеся скумбрією вже через 4 години. Таким неймовірним рецептом ділиться Ukr.Media.
Як швидко замаринувати скумбрію
Інгредієнти:
- скумбрія — 2-3 шт.;
- цибуля — 3-4 шт.;
- перець чорний – 1 год. л;
- сіль – 3 ст. л;
- цукор – 1 ст. л;
- оцет і олія — по півсклянки;
- лавровий лист, зелень – за бажанням.
Спосіб приготування:
- Скумбрію чистимо, зрізаємо хвости, плавці та голови. Рибу ретельно миємо холодною водою і нарізаємо шматочками.
- Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями.
- Для приготування маринаду змішуємо сіль, цукор, олію, оцет і склянку теплої води. Додаємо чорний мелений перець, ретельно перемішуємо до розчинення солі та цукру, даємо охолонути.
- У чисту банку викладаємо шарами по черзі рибу та цибулю, за бажанням додаємо лавровий лист, зелень та 3-4 горошини перцю. Все заливаємо маринадом, ставимо під ґніт. Рибу залишаємо за годину за кімнатної температури, потім прибираємо на 4 години в холодильник.
Подаємо таку мариновану скумбрію з домашнім хлібом та насолоджуємось. Смачного.