Вранці приготували – і в обід уже їсте: швидкий рецепт маринованої скумбрії

Читать на русском
Автор
18901
Не тільки смачно, а й швидко
Не тільки смачно, а й швидко. Фото smak.ua

Вам точно сподобається цей рецепт

Пікантна маринована скумбрія – це корисна, а й дуже смачна риба. Однак, щоб її замаринувати, потрібно чимало часу.

Якщо ж не хочеться чекати, пропонуємо швидкий рецепт приготування цієї рибки – ви ласуватиметеся скумбрією вже через 4 години. Таким неймовірним рецептом ділиться Ukr.Media.

Як швидко замаринувати скумбрію

Інгредієнти:

  • скумбрія — 2-3 шт.;
  • цибуля — 3-4 шт.;
  • перець чорний – 1 год. л;
  • сіль – 3 ст. л;
  • цукор – 1 ст. л;
  • оцет і олія — по півсклянки;
  • лавровий лист, зелень – за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Скумбрію чистимо, зрізаємо хвости, плавці та голови. Рибу ретельно миємо холодною водою і нарізаємо шматочками.
  2. Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями.
  3. Для приготування маринаду змішуємо сіль, цукор, олію, оцет і склянку теплої води. Додаємо чорний мелений перець, ретельно перемішуємо до розчинення солі та цукру, даємо охолонути.
  4. У чисту банку викладаємо шарами по черзі рибу та цибулю, за бажанням додаємо лавровий лист, зелень та 3-4 горошини перцю. Все заливаємо маринадом, ставимо під ґніт. Рибу залишаємо за годину за кімнатної температури, потім прибираємо на 4 години в холодильник.

Подаємо таку мариновану скумбрію з домашнім хлібом та насолоджуємось. Смачного.