Пачка сиру і трохи лаваша: ідеальний сніданок готується за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 26936
Вжух — і страва на столі
Тонкий вірменський лаваш — чудова основа для найрізноманітніших страв. Ми навчилися готувати з ним і піцу, і рулетики з різними начинками.
Саме рулетики рятують нас у разі раптового голоду або якщо не дуже хочеться поратися вранці з приготуванням сніданку. Одним рецептом ділиться Foodoboz. Такі рулетики можна приготувати з шинки, зелені чи овочів, але ми готуватимемо сьогодні сирні.
Як приготувати сирні рулетики з лаваша
Інгредієнти:
- лаваш — 200 г;
- сир твердий — 200 г;
- яйця — 2 шт.;
- сир — 250 г;
- зелень, сіль, перець чорний великого помелу — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. Твердий сир натираємо на тертці. Кріп моєму, сушимо і подрібнюємо
- В окремій мисці змішуємо твердий сир, сир, зелень, сіль, перець та яйця. Усі перемішуємо до однорідного стану.
- Лаваш нарізаємо на кубики середньої величини. У кожен кубик викладаємо начинку та загортаємо у формі трубочки.
- Сирні трубочки смажимо на сковороді з олією з обох боків до золотистого кольору або запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин.
Лаваш для такої страви можна приготувати вдома за рецептом "Телеграфа". Ви здивуєтеся, як це просто.