Хитрість, про яку ви не знали: як розморозити м’ясо, якщо вдома немає мікрохвильової печі

Читать на русском
Автор
1466
Ідеально для термінових ситуацій
Ідеально для термінових ситуацій. Фото shuba.life

Ви робитимете так завжди

Уявіть собі ситуацію: ви йдете додому і плануєте приготувати близьким неймовірну вечерю. Але біда — забули розморозити м’ясо, а мікрохвильовки вдома немає.

Звичайно, ідеальним варіантом є поступове розморожування продуктів у холодильнику на нижній полиці. Але що робити, якщо часу замало, а м’ясо треба розморозити миттєво? Разом з "Главредом" ми розповімо про перевірений метод розморожування продуктів лише за 10 хвилин. Такий спосіб допоможе вам також і у разі несподіваних гостей — ви швидко розморозите м’ясо і приготуєте частування.

Як швидко розморозити м’ясо без мікрохвильової печі

Для цього в миску налийте невелику кількість теплої води, додайте три столові ложки цукру та повністю їх розчиніть. В отриманий солодкий розчин занурюйте шматок м’яса і дайте йому "відпочити" 10 хвилин. Через зазначений час м’ясо буде готове до приготування, при цьому збереже свою текстуру та смак.

Такий метод ідеально підходить для екстрених ситуацій і не впливає на якість страви. Вам більше не знадобиться ні мікрохвильова піч, ні окріп, щоб розморозити м’ясо за лічені хвилини.

Раніше ми розповідали, як вибрати куряче філе. Звертайте увагу на ці нюанси та ви принесете додому свіже м’ясо.