Нереально ніжні та дуже пишні: такі сирники ви приготуєте всього з п’яти інгредієнтів

Читать на русском
Автор
13146
Смачна та легка страва з простих продуктів
Смачна та легка страва з простих продуктів. Фото shuba.life

Відмінно і до сніданку, і на перекус

Пишні, ароматні, апетитні сирники – один із улюблених варіантів сніданків у багатьох. Рецептів їх неймовірна безліч, але, як правило, всі рецепти припускають їхнє приготування на сковороді з олією.

Сьогодні ми разом із Shuba запечемо сирники у духовці. Таким фантастичним сніданком ви захочете насолоджуватися щоранку. Готуються вони дуже просто і швидко — ви отримаєте задоволення не лише від їжі, а й приготування. Ну що, беремо необхідні інгредієнти та йдемо готувати?

Як приготувати сирники у духовці

Інгредієнти на 4 порції:

  • сир кисломолочний – 300 г;
  • борошно пшеничне – 40 г;
  • яйця курячі – 1 шт.;
  • цукор – 25 г;
  • ванілін – 1 г.

Спосіб приготування:

  1. Деко застилаємо пергаментом і за бажанням змащуємо рослинною олією. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
  2. Якщо сир зернистий, збиваємо в блендері або перетираємо через сито. Змішуємо його з яйцями, ваніліном, цукром і просіяним борошном. Якщо тісто вийшло занадто рідким, додаємо ще трохи борошна та залишаємо на 20 хвилин "відпочити".
  3. Через зазначений час з тіста формуємо невеликі кульки та трохи притискаємо їх. Викладаємо їх на підготовлене деко і відправляємо в духовку на 20 хвилин до рум’яності.

Готові сирники подаємо з домашньою сметаною або згущеним молоком. Разом з ароматною кавою у вас вийде неперевершений сніданок.