Нереально ніжні та дуже пишні: такі сирники ви приготуєте всього з п’яти інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13146
Відмінно і до сніданку, і на перекус
Пишні, ароматні, апетитні сирники – один із улюблених варіантів сніданків у багатьох. Рецептів їх неймовірна безліч, але, як правило, всі рецепти припускають їхнє приготування на сковороді з олією.
Сьогодні ми разом із Shuba запечемо сирники у духовці. Таким фантастичним сніданком ви захочете насолоджуватися щоранку. Готуються вони дуже просто і швидко — ви отримаєте задоволення не лише від їжі, а й приготування. Ну що, беремо необхідні інгредієнти та йдемо готувати?
Як приготувати сирники у духовці
Інгредієнти на 4 порції:
- сир кисломолочний – 300 г;
- борошно пшеничне – 40 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- цукор – 25 г;
- ванілін – 1 г.
Спосіб приготування:
- Деко застилаємо пергаментом і за бажанням змащуємо рослинною олією. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
- Якщо сир зернистий, збиваємо в блендері або перетираємо через сито. Змішуємо його з яйцями, ваніліном, цукром і просіяним борошном. Якщо тісто вийшло занадто рідким, додаємо ще трохи борошна та залишаємо на 20 хвилин "відпочити".
- Через зазначений час з тіста формуємо невеликі кульки та трохи притискаємо їх. Викладаємо їх на підготовлене деко і відправляємо в духовку на 20 хвилин до рум’яності.
Готові сирники подаємо з домашньою сметаною або згущеним молоком. Разом з ароматною кавою у вас вийде неперевершений сніданок.