Ідеальна кава виходить не тільки у бариста: ось як легко приготувати її вдома
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 1561
Ви більше не зайдете до кав’ярні
Багато хто не уявляє свого ранку без чашки ароматної, міцної кави. Однак далеко не кожен знає, як правильно заварити каву.
Вся річ у тому, що на смак кави значно впливає правильність способу її приготування і для отримання смачного результату необхідно враховувати всі нюанси — наприклад, каву, тип кавоварки. Із секретами від "УНІАН" вам не доведеться купувати смачний напій у кав’ярні — ви приготуєте його вдома навіть із бюджетного продукту.
Як правильно заварювати каву
Для ідеальної кави в турці не важливо, якою водою її заливати — гарячою або холодною. У першому випадку він готуватиметься довше і матиме більш насичений смак, у другому випадку — напій матиме м’якіший смак.
Якщо при приготуванні напою ви додасте шматочок вершкового масла — кава вийде особливо ніжною. Для пікантності можна додати улюблені прянощі, а насиченою кавою стане, якщо ви тричі зніматимете її з вогню, коли пінка підійматиметься.
Якщо турки вдома не виявилося, ви легко приготуєте каву в чашці. Для цього просто засипте в чашку мелену каву, залийте окропом, зачекайте 4 хвилини, перемішайте і можете насолоджуватися напоєм.
Найпростіше готувати розчинну каву. Однак він має один значний недолік — напій може бути кислим.
Однак, цього можна легко уникнути. Спочатку розчиніть каву в невеликій кількості холодної кип’яченої води, а потім додайте окріп — і кава вийде неймовірною.
Раніше ми розповідали, як відрізнити арабіку від робусти. Ви більше не потрапите в магазин в магазині.