Чотири яблука та 10 хвилин на приготування: цей пиріг кожний вечір перетворить на справжнє свято

Читать на русском
Автор
34709
Ідеальний яблучний пиріг готується за цим рецептом Новина оновлена 08 лютого 2024, 10:26
Ідеальний яблучний пиріг готується за цим рецептом. Фото tsn.ua

Цей пиріг замінить навіть торт на святковому столі

Варто раз спробувати ароматний яблучний пиріг з хрусткою скоринкою та ніжними яблуками всередині, як він назавжди залишиться у нашій пам’яті. Ще один плюс такої випічки — готується вона неймовірно просто.

Саме тому ми з "Господинькою" вирішили поділитися з вами рецептом пирога, який просто розтане у роті. М’який ніжний пиріг легко замінить навіть торт на святковому столі. Спробувавши раз, ви готуватимете його знову і знову.

Як приготувати яблучний пиріг

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 65 г цукор;
  • 8 г ванільний цукор;
  • дрібка солі;
  • 100 мл молока;
  • 40 мл рослинної олії;
  • 80 г борошна;
  • 10 г розпушувача;
  • 1 ч. л. цедри апельсина;
  • 3-4 солодкі яблука.

Спосіб приготування:

  1. У мисці збиваємо яйця, додаємо цукор, розпушувач та сіль. Туди ж відправляємо молоко та рослинну олію, перемішуємо все до однорідного стану.
  2. В отриману масу відправляємо борошно, знову все перемішуємо і додаємо цедру апельсина.
  3. Яблука миємо, очищаємо від шкірки та тонко нарізаємо. Відправляємо їх у тісто і ретельно все вимішуємо.
  4. Форму для випікання застилаємо пергаментним папером, змащуємо рослинною олією і виливаємо підготовлене тісто.
  5. Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів на 50-55 хвилин.

Поки готується пиріг, можна приготувати улюблений напій. Насолоджуйтесь ароматною та ніжною випічкою.