Чотири яблука та 10 хвилин на приготування: цей пиріг кожний вечір перетворить на справжнє свято
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 34709
Цей пиріг замінить навіть торт на святковому столі
Варто раз спробувати ароматний яблучний пиріг з хрусткою скоринкою та ніжними яблуками всередині, як він назавжди залишиться у нашій пам’яті. Ще один плюс такої випічки — готується вона неймовірно просто.
Саме тому ми з "Господинькою" вирішили поділитися з вами рецептом пирога, який просто розтане у роті. М’який ніжний пиріг легко замінить навіть торт на святковому столі. Спробувавши раз, ви готуватимете його знову і знову.
Як приготувати яблучний пиріг
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 65 г цукор;
- 8 г ванільний цукор;
- дрібка солі;
- 100 мл молока;
- 40 мл рослинної олії;
- 80 г борошна;
- 10 г розпушувача;
- 1 ч. л. цедри апельсина;
- 3-4 солодкі яблука.
Спосіб приготування:
- У мисці збиваємо яйця, додаємо цукор, розпушувач та сіль. Туди ж відправляємо молоко та рослинну олію, перемішуємо все до однорідного стану.
- В отриману масу відправляємо борошно, знову все перемішуємо і додаємо цедру апельсина.
- Яблука миємо, очищаємо від шкірки та тонко нарізаємо. Відправляємо їх у тісто і ретельно все вимішуємо.
- Форму для випікання застилаємо пергаментним папером, змащуємо рослинною олією і виливаємо підготовлене тісто.
- Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів на 50-55 хвилин.
Поки готується пиріг, можна приготувати улюблений напій. Насолоджуйтесь ароматною та ніжною випічкою.