Що приготувати з трьох яєць: додайте жменю капусти — і вийде смачний сніданок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13878
На такий сніданок близьких будити не доведеться — вони самі вдадуться
Ароматна ситна яєчня — завжди чудовий варіант смачного сніданку. Готується вона швидко і добре вгамовує голод.
Скільки б не було рецептів яєчні, досвідчені кулінари все одно вигадують щось новеньке. Ось і сьогодні "Бабусині рецепти" розповідають про ще один незвичайний варіант сніданку — яєчню з капустою. Такий незвичайний варіант цієї страви точно сподобається вашим близьким. Вони будуть схоплюватися з ліжка щоразу, коли почують аромат.
Як приготувати яєчню з капустою
Інгредієнти:
- капуста білокачанна – 200 г;
- цибулина – 1/4 шт.;
- яйця курячі – 3 шт.;
- пшеничне борошно — 2 ст. л.;
- сіль — 2 — 3 щіпки;
- чорний мелений перець – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Капусту миємо, тонко нарізаємо та перекладаємо у велику тарілку. Чистимо і тонкими півкільцями нарізаємо цибулю і відправляємо до капусти.
- Все солимо, перчимо, додаємо борошно і ретельно перемішуємо. Вбиваємо яйця і знову все вимішуємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо підготовлену яєчну масу, рівномірно розподіляємо і смажимо на середньому вогні близько 5 хвилин. Перевертаємо на інший бік і смажимо ще кілька хвилин.
Готову яєчню подаємо з бадьорою кавою. Ранок точно вийде бадьорим!