Що приготувати з трьох яєць: додайте жменю капусти — і вийде смачний сніданок

Читать на русском
Автор
13878
Так ви ще не снідали!
Так ви ще не снідали!. Фото babusyni-retsepty

На такий сніданок близьких будити не доведеться — вони самі вдадуться

Ароматна ситна яєчня — завжди чудовий варіант смачного сніданку. Готується вона швидко і добре вгамовує голод.

Скільки б не було рецептів яєчні, досвідчені кулінари все одно вигадують щось новеньке. Ось і сьогодні "Бабусині рецепти" розповідають про ще один незвичайний варіант сніданку — яєчню з капустою. Такий незвичайний варіант цієї страви точно сподобається вашим близьким. Вони будуть схоплюватися з ліжка щоразу, коли почують аромат.

Як приготувати яєчню з капустою

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 200 г;
  • цибулина – 1/4 шт.;
  • яйця курячі – 3 шт.;
  • пшеничне борошно — 2 ст. л.;
  • сіль — 2 — 3 щіпки;
  • чорний мелений перець – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Капусту миємо, тонко нарізаємо та перекладаємо у велику тарілку. Чистимо і тонкими півкільцями нарізаємо цибулю і відправляємо до капусти.
  2. Все солимо, перчимо, додаємо борошно і ретельно перемішуємо. Вбиваємо яйця і знову все вимішуємо.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо підготовлену яєчну масу, рівномірно розподіляємо і смажимо на середньому вогні близько 5 хвилин. Перевертаємо на інший бік і смажимо ще кілька хвилин.

Готову яєчню подаємо з бадьорою кавою. Ранок точно вийде бадьорим!