Чи стане як новий: чим очистити прозорий силіконовий чохол для телефону

Читать на русском
Автор
4131
Якщо силіконовий чохол пожовтів, це можна виправити
Якщо силіконовий чохол пожовтів, це можна виправити. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Згодом поверхня таких чохлів стає схильна до появи плям і скупчення бруду

Для збереження продуктивності роботи мобільного телефону потрібно приділяти увагу не лише його внутрішнім параметрам, а й чистоті аксесуарів. Зокрема, чохли можуть стати справжнім прихованим притулком для мікробів, тому регулярне чищення має стати невіднятною частиною догляду за гаджетом.

Очищення прозорого чохла смартфона може бути легким та ефективним з використанням доступних засобів. Пропонуємо прості та ефективні методи за рекомендацією порталу Lifewire.

Як очистити прозорий чохол від жовтизни в домашніх умовах — два способи

Вам знадобиться:

  • м’яке мило та тепла вода — ретельно очистіть корпус губкою або щіткою, потім промийте і висушіть чохол;
  • мікрофібра та ізопропіловий спирт — якщо результат першого методу незадовільний, скористайтеся мікрофіброю, змоченою ізопропіловим спиртом.

Добре протріть поверхню, приділяючи особливу увагу плямам, щоб ваш чохол знову засяяв чистотою. Мікропори силікону швидко забиваються пилом та жиром з пальців, тому варто мити чохол регулярно. Так ви підтримаєте гігієну та збережете його прозорість на довше.

Раніше "Телеграф" розповідав, які правила убережуть від прикрощів при зарядці смартфона. Якщо ви їх не знаєте, то власноруч убиваєте свій гаджет.