Усі змішали – і в духовку: простий рецепт пирога, з яким забудуть навіть про торти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 133462
Вжух — і смакота на столі
Ми звикли готувати з сиру тільки ароматні та пишні сирники. А що, якщо побалувати близьких сирним пирогом?
Таку випічку за рецептом "ТСН" точно полюблять навіть ті, кому навіть не подобається сир. Річ у тім, що пиріг виходить ніжним, вологим, з легким сирним смаком. Ця корисна випічка – чудовий варіант до сніданку.
Як приготувати сирний пиріг
Інгредієнти:
- борошно — 220 г;
- яйця — 2 шт.;
- сир 9% — 200 г;
- цукор — 200 г;
- масло вершкове — 100 г;
- розпушувач — 7 г;
- ванільний цукор — 1 пакет;
- родзинки — 100 г;
- дрібка солі;
- цукрова пудра.
Спосіб приготування:
- Миємо і заливаємо на 10 хвилин окропом родзинки. Через зазначений час зливаємо воду, родзинки просушуємо.
- В окрему миску викладаємо цукор та м’яке вершкове масло, збиваємо міксером протягом 5 хвилин.
- В отриману масу додаємо яйця, сир, ванільний цукор, сіль і знову збиваємо до однорідного стану.
- Туди ж відправляємо просіяне борошно з розпушувачем і родзинками, ретельно перемішуємо лопаткою.
- Дно та боки форми застилаємо пергаментом, викладаємо тісто і розрівнюємо його. Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин.
- Сирний пиріг дістаємо з форми, даємо трохи охолонути та посипаємо цукровою пудрою.
Готову випічку подаємо разом із домашньою сметаною та ароматною кавою. Приємного вам апетиту!