Ніяких більше сирників та омлетів: ви снідатимете лише сирними галушками

Читать на русском
Автор
11704
Кожен сніданок буде незабутнім Новина оновлена 22 січня 2024, 11:54
Кожен сніданок буде незабутнім. Фото znaj.ua

Зваряться, поки заварюєте чайник

Якщо ж набридло снідати традиційними сирниками, пропонуємо поекспериментувати. Сьогодні ми приготуємо із сиру незвичайні галушки.

Загалом галушки – це традиційна українська страва з відвареного тіста без начинки. Однак сьогодні разом із Shuba ми додамо в тісто сир. Ви із задоволенням поснідаєте такою простою у приготуванні, але фантастично смачною стравою.

Як приготувати сирні галушки на сніданок.

Інгредієнти на 3 порції:

  • сир кисломолочний — 500 г;
  • цукор — 2 ст. л.;
  • грецький йогурт — 200 мл;
  • борошно — 6 ст. л.;
  • оливкова олія — 20 мл.

Для подачі:

  • масло вершкове 73% — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Сир перетираємо, додаємо цукор, яйце, йогурт та оливкову олію. Все ретельно збиваємо за допомогою міксера. В отриману масу додаємо 4-5 ст. ложок борошна і знову все ретельно перемішуємо.
  2. Тісто відправляємо на присипану борошном поверхню, зверху присипаємо 1-2 ст. ложками борошна, вимішуємо і робимо кульку. Розгортаємо його в ковбаску і ділимо її на невеликі, рівні шматочки.
  3. Галушки відправляємо в підсолений окріп і варимо протягом 1-2 хвилин. Викладаємо шумівкою по тарілках і додаємо вершкове масло.

Готові галушки подаємо з йогуртом та фруктами. Варимо ароматну каву та насолоджуємося.