Ніяких більше сирників та омлетів: ви снідатимете лише сирними галушками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11697
Зваряться, поки заварюєте чайник
Якщо ж набридло снідати традиційними сирниками, пропонуємо поекспериментувати. Сьогодні ми приготуємо із сиру незвичайні галушки.
Загалом галушки – це традиційна українська страва з відвареного тіста без начинки. Однак сьогодні разом із Shuba ми додамо в тісто сир. Ви із задоволенням поснідаєте такою простою у приготуванні, але фантастично смачною стравою.
Як приготувати сирні галушки на сніданок.
Інгредієнти на 3 порції:
- сир кисломолочний — 500 г;
- цукор — 2 ст. л.;
- грецький йогурт — 200 мл;
- борошно — 6 ст. л.;
- оливкова олія — 20 мл.
Для подачі:
- масло вершкове 73% — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Сир перетираємо, додаємо цукор, яйце, йогурт та оливкову олію. Все ретельно збиваємо за допомогою міксера. В отриману масу додаємо 4-5 ст. ложок борошна і знову все ретельно перемішуємо.
- Тісто відправляємо на присипану борошном поверхню, зверху присипаємо 1-2 ст. ложками борошна, вимішуємо і робимо кульку. Розгортаємо його в ковбаску і ділимо її на невеликі, рівні шматочки.
- Галушки відправляємо в підсолений окріп і варимо протягом 1-2 хвилин. Викладаємо шумівкою по тарілках і додаємо вершкове масло.
Готові галушки подаємо з йогуртом та фруктами. Варимо ароматну каву та насолоджуємося.