Яєчня-валентинка: найкращий спосіб привітати другу половинку

Читать на русском
Автор
2714
Святковий настрій із самого ранку
Святковий настрій із самого ранку

Порадуйте близьку людину незвичайним сніданком

Швидка у приготуванні яєчня – чи не найпопулярніший варіант сніданку. Це відмінний варіант швидко та ситно поснідати.

Але ж у День святого Валентина хочеться порадувати свою другу половинку разом із Shuba пропонуємо приготувати яєчню із сосисками у формі серця. Готувати її дуже просто, що ви захочете робити це щоранку. Такий ідеальний сніданок підкорить не лише смаком, а й своїм виглядом.

Як приготувати яєчню у формі серця.

Інгредієнти на 4 порції:

  • яйця курячі – 4 шт.;
  • сосиски (довгі та тонкі) – 4 шт.;
  • олія соняшникова – 40 мл;
  • сіль, перець чорний мелений — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Сосиски бланшируємо в окропі близько 1 хвилини, після чого зливаємо воду.
  2. При необхідності чистимо сосиски, розрізаємо їх уздовж не до кінця на дві половини. Беремо сосиску за кінці та вивертаємо їх таким чином, щоб вийшло серце. Кінці з’єднуємо зубочисткою.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, відправляємо "серце", обсмажуємо з одного боку та перевертаємо.
  4. Відокремлюємо яєчні білки від жовтків і відправляємо їх у "серце". Коли вони почнуть застигати, вливаємо до центру жовтки. Солимо, перчимо і смажимо до готовності.

Дуже смачно буде, якщо подати готову яєчню з улюбленою ароматною кавою. Насолоджуйтесь!