Яєчня-валентинка: найкращий спосіб привітати другу половинку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2714
![Святковий настрій із самого ранку](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/52/ed796272-6614c0b573c7038ef292925bed98e528.jpg?v=8659_1)
Порадуйте близьку людину незвичайним сніданком
Швидка у приготуванні яєчня – чи не найпопулярніший варіант сніданку. Це відмінний варіант швидко та ситно поснідати.
Але ж у День святого Валентина хочеться порадувати свою другу половинку разом із Shuba пропонуємо приготувати яєчню із сосисками у формі серця. Готувати її дуже просто, що ви захочете робити це щоранку. Такий ідеальний сніданок підкорить не лише смаком, а й своїм виглядом.
Як приготувати яєчню у формі серця.
Інгредієнти на 4 порції:
- яйця курячі – 4 шт.;
- сосиски (довгі та тонкі) – 4 шт.;
- олія соняшникова – 40 мл;
- сіль, перець чорний мелений — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Сосиски бланшируємо в окропі близько 1 хвилини, після чого зливаємо воду.
- При необхідності чистимо сосиски, розрізаємо їх уздовж не до кінця на дві половини. Беремо сосиску за кінці та вивертаємо їх таким чином, щоб вийшло серце. Кінці з’єднуємо зубочисткою.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, відправляємо "серце", обсмажуємо з одного боку та перевертаємо.
- Відокремлюємо яєчні білки від жовтків і відправляємо їх у "серце". Коли вони почнуть застигати, вливаємо до центру жовтки. Солимо, перчимо і смажимо до готовності.
Дуже смачно буде, якщо подати готову яєчню з улюбленою ароматною кавою. Насолоджуйтесь!