Один інгредієнт — і на роботу ще з більшим задоволенням: незвичайна кава за рецептом веселих ірландців

Читать на русском
Автор
2699
У вас вийде пікантний напій Новина оновлена 11 січня 2024, 07:11
У вас вийде пікантний напій. Фото papigutto

Для бадьорості та святкового настрою

Чашка ароматної бадьорої кави — що може бути краще вранці? Ми звикли зустрічати з цим напоєм новий день, запрошувати на каву друзів, зустрічатись у кав’ярні з колегами по роботі.

А сьогодні ми приготуємо незвичайний напій, за допомогою якого веселі ірландці підіймають настрої. Це чудовий спосіб відсвяткувати будь-який день. Трохи міцної кави, цукру, збитих вершків та ірландського віскі — і ви не лише бадьорі, а й із веселим настроєм. Як приготувати такий напій, розповідає Shuba. До речі, у рецепті звичайний цукор можна замінити на цукровий сироп, а кількість інгредієнтів можна регулювати на свій смак.

Як приготувати каву з віскі по-ірландські

Інгредієнти:

  • цукор очеретяний коричневий — 1 ч. л.;
  • охолоджені вершки 33% — 50 мл;
  • заварена кава — 120 мл;
  • ірландське віскі — 50 мл.

Спосіб приготування:

  1. Заваріть міцну каву і налийте її в попередньо розігрітий келих з ірландським віскі. До напою додайте щонайменше 1 ч. л. цукру і перемішайте до повного його розчинення.
  2. Збийте вершки та налийте в каву таким чином: перевернуту столову ложку тримайте над кавою та поступово доливайте вершки. Так вони плаватимуть над кавою та не змішаються.

До кави подавайте шоколадний пудинг. Вийде неймовірно смачно.