Один інгредієнт — і на роботу ще з більшим задоволенням: незвичайна кава за рецептом веселих ірландців
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2699
Для бадьорості та святкового настрою
Чашка ароматної бадьорої кави — що може бути краще вранці? Ми звикли зустрічати з цим напоєм новий день, запрошувати на каву друзів, зустрічатись у кав’ярні з колегами по роботі.
А сьогодні ми приготуємо незвичайний напій, за допомогою якого веселі ірландці підіймають настрої. Це чудовий спосіб відсвяткувати будь-який день. Трохи міцної кави, цукру, збитих вершків та ірландського віскі — і ви не лише бадьорі, а й із веселим настроєм. Як приготувати такий напій, розповідає Shuba. До речі, у рецепті звичайний цукор можна замінити на цукровий сироп, а кількість інгредієнтів можна регулювати на свій смак.
Як приготувати каву з віскі по-ірландські
Інгредієнти:
- цукор очеретяний коричневий — 1 ч. л.;
- охолоджені вершки 33% — 50 мл;
- заварена кава — 120 мл;
- ірландське віскі — 50 мл.
Спосіб приготування:
- Заваріть міцну каву і налийте її в попередньо розігрітий келих з ірландським віскі. До напою додайте щонайменше 1 ч. л. цукру і перемішайте до повного його розчинення.
- Збийте вершки та налийте в каву таким чином: перевернуту столову ложку тримайте над кавою та поступово доливайте вершки. Так вони плаватимуть над кавою та не змішаються.
До кави подавайте шоколадний пудинг. Вийде неймовірно смачно.