Які додатки нагрівають iPhone до 42 градусів тепла: вони явно у вас є

Читать на русском
Автор
3469
Перегрів – поганий друг для батареї iPhone
Перегрів – поганий друг для батареї iPhone. Фото Freepik

Цими встановленими програмами користуються мільйони

У 2023 році компанія Apple представила iPhone 15. Після того, як телефони потрапили до рук покупцям, згодом вони почали скаржитися не тільки на швидку розрядку заряду батареї пристрою, але і на проблему з перегріванням. Користувачі висловлюють скарги, пов’язані з перегріванням смартфона.

За відгуками користувачів, смартфон нагрівається настільки сильно, що його важко утримувати в руках, пише sun. Температура пристрою, за їхніми словами, може підійматися до 39-42 градусів за Цельсієм. Адже такі умови можуть пошкодити акумулятор пристрою.

Пізніше неназваний представник повідомив Bloomberg, що перегрів може бути викликаний трьома додатками. Це Instagram, Uber та гоночна гра Asphalt 9.

Ці програми потребують високої продуктивності, включаючи потокове відео, служби визначення місцезнаходження та використання Wi-Fi. Поки виробник не розв'яже проблему, користувачі можуть обмежити використання вказаних додатків або навіть видалити їх, щоб запобігти перегріву.

Раніше ми писали, як перевірити стан батареї iPhone. Усього парою натискань можна визначити, наскільки працездатний акумулятор вашого гаджета.