За цей рецепт талія вам подякує: салат, який можна їсти хоч відрами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 79845
![Не лише смачний, а й низькокалорійний салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/46/2078c4e9-8faeceaace6aca1d108374af14c15465.jpg?v=9665_1)
Так салат із крабовими паличками ви ще не готували
Зазвичай класичний крабовий салат ми готуємо з вареного рису, подрібнених варених яєць, крабових паличок, огірка та консервованої кукурудзи та заправляємо майонезом. Але зараз ми експериментуватимемо.
Разом із "Добрими новинами" ми приготуємо незвичайний салат із крабовими паличками. Варений рис ми замінимо овочами — саме тому страва вийде не тільки оригінальною на смак, але кориснішою і низькокалорійною. Талія точно скаже вам "Спасибі".
Як приготувати салат із крабовими паличками
Інгредієнти:
- 200 г крабових паличок;
- 2 великі огірки;
- 1 невелика морква;
- 1 червона цибуля;
- сік половини лимона;
- 2 ст. л. нежирного йогурту;
- 1 ч. л. оливкової олії;
- сіль та перець до свого смаку;
- свіжої зелені.
Спосіб приготування:
- Крабові палички розморожуємо, чистимо та нарізаємо тонкими смужками.
- Очищену моркву та огірки нарізаємо тонкими півкільцями, очищену цибулю – тонкими кружальцями.
- У великій мисці змішуємо усі підготовлені інгредієнти.
- Для виготовлення заправки в окремій мисці змішуємо сік лимона, нежирний йогурт та оливкову олію. Солимо, додаємо перець на свій смак. Приготованою заправкою заливаємо салат і ретельно перемішуємо. Відправляємо салат на 30 хвилин у холодильник.
Готовий салат прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо на стіл разом із віденським шніцелем. Смачного!