Для таких млинців вам знадобиться картопля: з цим рецептом близькі забудуть про бутерброди та омлети
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 22709
Пошкодуєте, що не готували так раніше
Ми звикли снідати звичайними бутербродами чи класичним омлетом. А що робити, якщо близькі просять урізноманітнити ранкове меню?
У цьому випадку пропонуємо приготувати картопляні млинці за рецептом "Главреда". Простота приготування, приголомшливий смак — саме за це ви полюбите страву. Плюс таких млинців у тому, що в них можна загортати будь-яку начинку та взяти із собою на роботу чи до школи. Ідемо готувати?
Як приготувати картопляні млинці
Інгредієнти:
- 300 мл молока;
- 3 яйця;
- 120 г борошна;
- 300 г сирої картоплі;
- підлога пучка кропу;
- 2 зубчики часнику;
- 2 ст. л соняшникової олії;
- сіль, перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- У глибоку миску вбиваємо яйця. Додаємо до них молоко і трохи збиваємо віночком. В отриману масу додаємо борошно і знову перемішуємо.
- Картоплю чистимо, миємо і натираємо на дрібній тертці. Разом із дрібно нарізаним кропом відправляємо в миску до яєць.
- Додаємо туди ж пропущений через прес часник, трохи соняшникової олії, перець та сіль до свого смаку. Все ретельно перемішуємо.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, виливаємо трохи тіста і смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
А тепер готуємо ароматну каву по-єврейськи та насолоджуємося. Смачного!