Для таких млинців вам знадобиться картопля: з цим рецептом близькі забудуть про бутерброди та омлети

Читать на русском
Автор
22699
Тепер з картоплі готуватимете тільки млинці
Тепер з картоплі готуватимете тільки млинці. Фото babusyni-retsepty

Пошкодуєте, що не готували так раніше

Ми звикли снідати звичайними бутербродами чи класичним омлетом. А що робити, якщо близькі просять урізноманітнити ранкове меню?

У цьому випадку пропонуємо приготувати картопляні млинці за рецептом "Главреда". Простота приготування, приголомшливий смак — саме за це ви полюбите страву. Плюс таких млинців у тому, що в них можна загортати будь-яку начинку та взяти із собою на роботу чи до школи. Ідемо готувати?

Як приготувати картопляні млинці

Інгредієнти:

  • 300 мл молока;
  • 3 яйця;
  • 120 г борошна;
  • 300 г сирої картоплі;
  • підлога пучка кропу;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 ст. л соняшникової олії;
  • сіль, перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку миску вбиваємо яйця. Додаємо до них молоко і трохи збиваємо віночком. В отриману масу додаємо борошно і знову перемішуємо.
  2. Картоплю чистимо, миємо і натираємо на дрібній тертці. Разом із дрібно нарізаним кропом відправляємо в миску до яєць.
  3. Додаємо туди ж пропущений через прес часник, трохи соняшникової олії, перець та сіль до свого смаку. Все ретельно перемішуємо.
  4. На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, виливаємо трохи тіста і смажимо з обох боків до золотистої скоринки.

А тепер готуємо ароматну каву по-єврейськи та насолоджуємося. Смачного!