Улюблений перекус далеких тайців: готуємо незвичайні грибні бутерброди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3388
Вжух — і страва на столі
І до святкового столу, і для сімейного перекушування завжди доречні найрізноманітніші бутерброди. Ми готуємо їх з м’ясом чи грибами, овочами чи сиром.
Сьогодні ми разом з my_happyfood розповімо, як люблять перекусити у Таїланді. Зазвичай у цьому разі вони готують бутерброди з грибами. Легка у приготуванні, красива та поживна страва стане улюбленою і на вашому столі.
Як приготувати kha-non-pang naa hed — тайські бутерброди з грибами
Інгредієнти:
- хліб;
- кілька гілочок кінзи;
- 2-3 зубчики часнику;
- 3 ст. олії;
- 1 цибулина;
- 150 г грибів;
- 1 яйце;
- 2-3 ст. л. соєвого соусу;
- 1/2 ч. л. цукру;
- 1 ст. л. борошна;
- 2 ст. л. подрібненої зеленої цибулі;
- зелень для подачі.
Спосіб приготування:
- Хліб трохи підсушуємо у тостері або в духовці.
- Кінзу миємо, сушимо та подрібнюємо. Цибулю та часник чистимо і подрібнюємо. Гриби миємо, сушимо і довільно нарізаємо.
- Розігріваємо сковороду з олією, відправляємо підготовлені кінзу, цибулю, часник і смажимо до м’якості. Додаємо подрібнені гриби та готуємо ще 4-5 хвилин.
- Підготовлену грибну начинку змішуємо з прянощами та яєчним жовтком, викладаємо начинку на хліб.
- Окремо збиваємо яєчний білок, занурюємо тост і відправляємо на сковороду начинкою вниз. Смажимо тост до золотистого стану, перевертаємо та готуємо ще хвилину.
- За бажанням прикрашаємо готовий тост подрібненою зеленню та подаємо на стіл.
До речі, хліб для тайських бутербродів можна приготувати за рецептом "Телеграфа". Це дуже просто та просто.