Такі млинці виходять завжди: супертонкі, на молоці та воді

Читать на русском
Автор
4586
Смачні, ароматні та рум'яні, на сніданок для всієї сім'ї
Смачні, ароматні та рум'яні, на сніданок для всієї сім'ї. Фото rbc.ua

Млинці виходять тонкими і не розлазяться

Чи не кожна господиня має свій улюблений рецепт млинців, за яким готує роками. Хтось готує їх на окропі, а дехто надає перевагу солоному варіанту цієї страви та додає до неї цибулю.

Ми ж сьогодні хочемо поділитися рецептом солодких млинців на молоці та воді. Вони виходять тонкими, еластичними і не рвуться, інформують на порталі "Бабусині рецепти".

Як приготувати млинці

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 170 г;
  • вода – 250 мл;
  • молоко – 250 мл;
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • олія – 10 мл.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром та сіллю.
  2. В іншій мисці змішати борошно з водою, поступово додаючи до борошна воду та розмішуючи.
  3. У тісто додати яєчну суміш та олію, ретельно змішати.
  4. Влити в тісто молоко, перемішати.
  5. Порційно виливати тісто на злегка змащену олією сковороду, обсмажити до легкої скоринки з обох боків.
  6. Подавати зі сметаною, згущеним молоком та джемом.

Раніше ми писали, на що звернути увагу, щоб млинці вийшли ідеальними. Прості поради врятують вашу страву.