Млинці вийдуть тонкими і не порвуться: з приготуванням впорається навіть дитина
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19559
Результат вам сподобається
Ніжні ажурні млинці завжди відмінний варіант і на сніданок, і на перекус. Якщо в них загорнути або сир із зеленню, м’ясо або ягідний джем — це також чудовий варіант закуски на святковий стіл.
Проте приготувати млинці – складна робота. Вони або виходять дуже тонкими, і рвуться, або через товсте тісто замість млинців на столі виявляються якісь пухкі коржики. Разом із "Важно знать" ми поділимося ідеальним рецептом. Ваші млинці виходитимуть тонкими, мереживними й не будуть рватися від кожного дотику. До того ж нічого складного в їхньому приготуванні немає — з цим впорається навіть дитина.
Як приготувати смачні млинці.
Інгредієнти:
- 220 г борошна;
- 400 мл молока;
- 200 мл окропу;
- 3 яйця;
- 3 ст. л. цукру;
- 0,5 ч. л. солі;
- 3 ст. л. рослинної олії.
Спосіб приготування:
- У глибоку миску вбиваємо яйця, злегка збиваємо вінчиком. Додаємо сіль, цукор і знову все перемішуємо. Туди відправляємо склянку теплого молока і трохи розмішуємо тісто.
- В отриману масу поступово додаємо борошно, перемішуючи після кожної порції. При необхідності тісто збиваємо блендером, щоб не було грудочок.
- Продовжуючи помішувати, додаємо в тісто склянку молока, що залишилася, рослинну олію і кип’ячену воду. Даємо тісту відпочити 20-30 хвилин за кімнатної температури.
- Розігріту сковороду змащуємо рослинною олією, виливаємо трохи тіста, тонким шаром розподіляємо по сковороді тісто та випікаємо з двох сторін до золотистого кольору. Продовжуємо, доки не закінчиться тісто.
Подаємо готові млинці з улюбленою начинкою або домашньою сметаною. Вас точно здивує результат.