Млинці вийдуть тонкими і не порвуться: з приготуванням впорається навіть дитина

Читать на русском
Автор
19559
Млинці вийдуть ажурними, як мереживна тканина
Млинці вийдуть ажурними, як мереживна тканина. Фото vazhnoznat.com

Результат вам сподобається

Ніжні ажурні млинці завжди відмінний варіант і на сніданок, і на перекус. Якщо в них загорнути або сир із зеленню, м’ясо або ягідний джем — це також чудовий варіант закуски на святковий стіл.

Проте приготувати млинці – складна робота. Вони або виходять дуже тонкими, і рвуться, або через товсте тісто замість млинців на столі виявляються якісь пухкі коржики. Разом із "Важно знать" ми поділимося ідеальним рецептом. Ваші млинці виходитимуть тонкими, мереживними й не будуть рватися від кожного дотику. До того ж нічого складного в їхньому приготуванні немає — з цим впорається навіть дитина.

Як приготувати смачні млинці.

Інгредієнти:

  • 220 г борошна;
  • 400 мл молока;
  • 200 мл окропу;
  • 3 яйця;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 3 ст. л. рослинної олії.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку миску вбиваємо яйця, злегка збиваємо вінчиком. Додаємо сіль, цукор і знову все перемішуємо. Туди відправляємо склянку теплого молока і трохи розмішуємо тісто.
  2. В отриману масу поступово додаємо борошно, перемішуючи після кожної порції. При необхідності тісто збиваємо блендером, щоб не було грудочок.
  3. Продовжуючи помішувати, додаємо в тісто склянку молока, що залишилася, рослинну олію і кип’ячену воду. Даємо тісту відпочити 20-30 хвилин за кімнатної температури.
  4. Розігріту сковороду змащуємо рослинною олією, виливаємо трохи тіста, тонким шаром розподіляємо по сковороді тісто та випікаємо з двох сторін до золотистого кольору. Продовжуємо, доки не закінчиться тісто.

Подаємо готові млинці з улюбленою начинкою або домашньою сметаною. Вас точно здивує результат.