Найсмачніший рецепт печеної картоплі: знадобиться лише часник та трохи спецій
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 32721
![Простий рецепт — і приголомшливий результат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/9e/3212b48f-04fbdff957af69bb1322199a8cd1f9eb.jpg?v=3311_1)
Така картопля їстиме кілограмами
Ідеальний гарнір — це запечена в духовці картопля. Всі інгредієнти для страви доступні – картопля необхідно просто нарізати, змішати зі спеціями та відправити до духовки.
Ми не знаємо жодної людини, яка відмовилася б від шматочка ароматної, з хрусткою скоринкою картоплі за рецептом Рixelinform. Для приготування такої страви потрібно зовсім небагато інгредієнтів та мінімум зусиль. Результат просто зачаровує своїм смаком – картопля вийде неймовірно ароматною та ніжною.
Як приготувати запечену картоплю з часником
Інгредієнти:
- картопля – 2 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- рослинна олія – 100 мл;
- мелений чорний перець, сіль – 1/2 ч. л.;
- свіжа зелень – 1 пучок.
Спосіб приготування:
- Картоплю ретельно миємо та сушимо за допомогою паперових рушників. Серед кожного овочу робимо кілька надрізів.
- Кожну картоплину обертаємо харчовою фольгою так, щоб місця надрізів залишалися відкритими.
- Зелень миємо, сушимо, дрібно нарізаємо. Змішуємо з рослинною олією, пропущеною через прес часником, сіллю та спеціями та розподіляємо по картоплі так, щоб вона проникла в розрізи.
- Картоплю розміщуємо на лист і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Готову картоплю подаємо з приголомшливими котлетками. Вийде неймовірно смачна вечеря.