Найсмачніший рецепт печеної картоплі: знадобиться лише часник та трохи спецій

Читать на русском
Автор
32721
Простий рецепт — і приголомшливий результат
Простий рецепт — і приголомшливий результат. Фото ukrainianpeople.us

Така картопля їстиме кілограмами

Ідеальний гарнір — це запечена в духовці картопля. Всі інгредієнти для страви доступні – картопля необхідно просто нарізати, змішати зі спеціями та відправити до духовки.

Ми не знаємо жодної людини, яка відмовилася б від шматочка ароматної, з хрусткою скоринкою картоплі за рецептом Рixelinform. Для приготування такої страви потрібно зовсім небагато інгредієнтів та мінімум зусиль. Результат просто зачаровує своїм смаком – картопля вийде неймовірно ароматною та ніжною.

Як приготувати запечену картоплю з часником

Інгредієнти:

  • картопля – 2 шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • рослинна олія – 100 мл;
  • мелений чорний перець, сіль – 1/2 ч. л.;
  • свіжа зелень – 1 пучок.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю ретельно миємо та сушимо за допомогою паперових рушників. Серед кожного овочу робимо кілька надрізів.
  2. Кожну картоплину обертаємо харчовою фольгою так, щоб місця надрізів залишалися відкритими.
  3. Зелень миємо, сушимо, дрібно нарізаємо. Змішуємо з рослинною олією, пропущеною через прес часником, сіллю та спеціями та розподіляємо по картоплі так, щоб вона проникла в розрізи.
  4. Картоплю розміщуємо на лист і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

Готову картоплю подаємо з приголомшливими котлетками. Вийде неймовірно смачна вечеря.