Така тушкована капуста замінить вам всі обіди і вечері: цікавий китайський рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 17024
Відмінна страва до обіду чи вечері
Ми розповідали, як дуже смачно приготувати тушковану капусту. Тепер ділимось рецептом цікавої варіації цієї страви.
Така капусточка з азійськими нотками може стати відмінним пряним гарніром до будь-якого м’яса. Як її приготувати, розповіли на порталі ProstoWay. Найкраще брати молоду капусту — вона виходить особливо соковитою.
Інгредієнти:
- Капуста – половина качана середнього розміру;
- Корінь імбиру – шматочок близько 1-2 см;
- Цибулина (невелика) – 1 шт.;
- Часник – 2-3 зубчики;
- Сухий перець чилі – до смаку;
- Цукор – щіпка;
- Сіль – до смаку;
- Рослинна олія – 2 ст. л.;
- Соєвий соус – 2-3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Чистимо та подрібнюємо імбир. Пропускаємо часник і чилі через прес.
- Нагріваємо олію на сковороді. Обсмажуємо кілька хвилин імбир, часник і чилі.
- Нарізаємо цибулю півкільцями. Додаємо цибулю до сковороди. Обсмажуємо до прозорості цибулі.
- Нарізаємо капусту великими кубиками. Додаємо капусту до сковороди.
- Зменшуємо вогонь. Накриваємо кришкою. Тушкуємо до м'якості капусти.
- За 5 хвилин до готовності додаємо сіль, додаємо цукор соєвий соус. Все ретельно перемішуємо та томимо ще 3-4 хвилини.
Капуста виходить дещо пряна, ароматна, трохи гостренька. Також ми ділились рецептом смачного вітамінного салатику.