Найпростіша тушкована капуста: страва виходить неймовірно ароматною та апетитною

Читать на русском
Автор
21469
Якщо шукаєте, що приготувати — згадайте про тушковану капусту
Якщо шукаєте, що приготувати — згадайте про тушковану капусту. Фото ТСН

Швидкий, смачний і легкий рецепт

Ми розповідали, як смачніше приготувати деруни. Та, якщо ви не знаєте, що ситного можна просто приготувати, зверніть увагу на цей рецепт тушкованої капусти.

Страва виходить надзвичайно ситною та апетитною. Простим рецептом цієї страви зі свининою поділились на порталі Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка — 500 г
  • Білокачанна капуста — 1 кг
  • Томатний сік — 250 мл
  • Цибуля ріпчаста — 100 г
  • Морква — 160 г
  • Часник — 2 зубчики
  • Рослинна олія — 50 г
  • Лавровий лист — 1 шт
  • Сіль — до смаку
  • Перець чорний мелений — до смаку
  • Кріп сушений — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо свинину на невеликі шматочки. Обсмажуємо м’ясо на розігрітій сковороді з рослинною олією до рум'яності.
  2. Чистимо овочі. Додаємо дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажуємо до прозорості цибулі.
  3. Очищену моркву натираємо на тертці. Додаємо в сковороду до готової цибулі, тушкуємо 2-3 хвилини.
  4. Вливаємо томатний сік, перемішуємо та всипаємо сіль і перець. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь. Тушкуємо 10 хвилин, час від часу перемішуючи.
  5. Шаткуємо капусту. Додаємо в сковороду і тушкуємо під кришкою 30-35 хвилин до готовності.
  6. Заправляємо страву сіллю, перцем та сушеним кропом. Додаємо лавровий лист. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.

Страва виходить дуже ароматна та апетитна. Також ми розповідали, що можна додати у квашену капусту для кращого смаку.