Вареники можуть стати втричі смачнішими: лайфхаки, з якими начинка стане фантастичною

Читать на русском
Автор
18103
Будь-яку начинку можна зробити значно смачнішою
Будь-яку начинку можна зробити значно смачнішою. Фото pexels.com

Вагома частина смаку вареників — у їх начинці

Ми розповідали, як смачніше приготувати пельмені. Тепер ділимось порадами, які допоможуть приготувати дуже смачні вареники.

Це популярна страва, яка може внести різноманітність до раціону, адже варто поміняти начинку — і буде нова страва. На Pixelinform поділились порадами, які допоможуть приготувати начинки для вареників значно смачніше.

Картопляні вареники

Це дуже популярний варіант приготування, адже смак картоплі чудово поєднується з тістом. Щоб страва вийшла яскравішою та цікавішою, багато кулінарів додають до начинки шкварки. Якщо ви хочете зробити пісні вареники, начинку можна збагатити обсмаженими грибами з часником. В обох випадках варто додати також зелень.

Сирні вареники

Для багатьох сирна начинка автоматично означає десертний варіант приготування. У такому випадку варто додати жовток курячого яйця для покращення текстури. Якщо ж ви обираєте солоні вареники з сиром, з’єднайте начинку з подрібненою зеленню, сіллю та часником.

Ягідні вареники

Багато хто обожнює цю страву, однак начинка доволі "примхлива". Вона витікає з вареників. У такому разі варто заздалегідь змішати ягоди з крохмалем, краще брати кукурудзяний.

Такі вареники точно нікого не залишать байдужими. Також ми розповідали, яка ідеальна пропорція цибулі до фаршу у котлетах.