Скільки цибулі додавати в котлети: назвали ідеальну пропорцію до фаршу

Читать на русском
Автор
24601
Правильна пропорція — запорука успіху Новина оновлена 22 січня 2024, 11:29
Правильна пропорція — запорука успіху. Фото shutterstock.com

Від цього залежатиме смак і консистенція котлет

Ми ділились лайфхаками з приготування смаженої риби. Тепер розповідаємо деталі, які допоможуть зробити особливо смачні котлети.

У більшості рецептів котлет присутня цибуля, і це не дарма. Адже саме завдяки цьому овочу м’ясна страва стає в кілька разів соковитішою та ароматнішою. Проте не всі знають, як правильно додавати цей компонент до котлетного фаршу. Детально про це розповіли на Pixelinform.

Скільки цибулі додавати у фарш

Кількість цибулі, яку слід додавати в фарш, залежить від смакових уподобань. Зазвичай на 1 кг фаршу беруть не менше 300 г цибулі. Цей обсяг є оптимальним для того, щоб цибуля відчувалася в котлетах, але не перебивала їх смак.

Методика підготовки

Цибулю перед додаванням в котлети можна нарізати ножем, терти на тертці або пропускати через м’ясорубку. Найчастіше її саме нарізають, однак саме терта цибуля краще тримає форму котлет.

Є ще один трюк, який впливає на смак котлет, але це рідко роблять. Секрет полягає у тому, щоб перед додаванням у фарш обсмажити цибулю у невеликій кількості олії до золотистого кольору. Це зробить котлети більш апетитними і привабливими.

Цибуля надає котлетам соковитості, аромату та насиченого смаку. Також ми розповідали, як правильно заморожувати та розморожувати рибу.