Ви викинете весь майонез: чим заправити олів’є, щоб було значно смачніше

Читать на русском
Автор
645
Майонез не єдиний варіант заправки
Майонез не єдиний варіант заправки. Фото shuba.life

Чим можна замінити традиційний соус

Ми розповідали, що можна додати до олів’є, щоб стало смачніше. Тепер ділимось цікавими та смачними варіаціями заправок до цього салату.

Традиційно його заправляють майонезом, однак це не єдиний варіант. Цей соус жирний та має не найкращий смак. На порталі Pixelinform розповіли про альтернативні заправки для олів'є.

Сметана

Це менш калорійний варіант, ніж майонез. А ще вона має яскравий, виражений смак.

Грецький йогурт

Цей продукт містить ще менше жиру, ніж сметана, і має більше білка. Він також має приємний кислуватий смак, який добре поєднується з іншими продуктами у олів'є.

Оливкова олія

Це смачний та здоровий жир, який містить багато корисних речовин. Вона має насичений смак, який додасть олів'є пікантності, а ще чудово відтінить інгредієнти.

Можна використовувати будь-яку з цих заправок окремо або змішувати їх у різних пропорціях. Так можна створити свій унікальний смак. Наприклад, можна спробувати змішати сметану з майонезом у рівних пропорціях або додати оливкову олію до грецького йогурту.

Спробуйте нові заправки для олів'є і знайдіть ту, яка вам найбільше подобається. Також ми ділились рецептом цікавої варіації цього салату з італійськими нотками.