Ви не впізнаєте Олів’є: три продукти, які зроблять його смак значно кращим

Читать на русском
Автор
13942
Салат буде значно цікавішим на смак
Салат буде значно цікавішим на смак. Фото lifestyle.segodnya.ua

Три важливі продукти, які покращать смак Олів'є

Ми розповідали, як можна покращити смак смажених грибів. Тепер ділимось порадами, які зроблять звичний і набридлий салат Олів’є значно цікавішим на смак.

Для багатьох кулінарів ці продукти в контексті їх зв’язку з олів’є є не дуже очевидними, однак вони дадуть салату свіжості та нових відтінків смаку. Переліком поділились на Pixelinform.

Маринована цибуля

Свіжа цибуля часто дає гіркоту олів'є. Щоб цього уникнути, її можна замінити маринованою. Для цього цибулю потрібно нарізати півкільцями, покласти в миску, додати 9-відсотковий оцет, цукор і сіль. Залити все гарячою водою і залишити на 20 хвилин.

Яблуко

Це універсальний фрукт для салатів. Яблуко, натерте або нарізане невеликими кубиками, надає олів’є дуже цікавого відтінку смаку. Воно чудово поєднується з іншими продуктами. Найкраще для цієї мети обрати кисле яблуко.

Зелень

Кріп і петрушка не тільки прикрашають олів'є, але й роблять його набагато смачнішою. Додайте по жмені цих трав до салату, і він заграє новими смаками.

Салат з цими деталями буде смачніший, ніж звичний. Також ми розповідали, яка пропорція цибулі до фаршу у котлетах зробить страву дуже смачною.