Забудете дорогу до перукаря: три способи підрівняти кінчики волосся своїми руками

Читать на русском
Автор
3355
Підрізати кінчики волосся можна без відвідування салону
Підрізати кінчики волосся можна без відвідування салону. Фото Freepik

Впорається кожна дівчина

Іноді жінки підрівнюють кінчики волосся у перукаря. Однак це можна зробити і вдома своїми руками. "Телеграф" вже розповідав, як підстригти чубок і не засмутитися, а сьогодні ділиться лайфхаками, як підрівняти кінчики волосся в домашніх умовах.

Як виявилося, є три способи, як підрівняти кінчики волосся вдома, пише UkrMedia. Вам знадобляться гребінець, гумки, ножиці та дзеркало. Пропонуємо дізнатися про це детальніше.

Спосіб №1

Вимийте голову, або добре зволожите волосся, воно має бути вологим. Нагніться головою вниз, розчешіть волосся зверху вниз і починайте акуратно підрізати кінчики. Найкраще, якщо ви будете в цій позі бачити своє волосся, щоб контролювати зріз. Найкраще відрізати кінчики волосся зліва направо.

Спосіб №2

Цей спосіб підійде, якщо у вас довге волосся. Зав’яжіть хвіст на потилиці, волосся теж має бути вологим. Через невелику відстань зав’яжіть ще одну гумку, а потім ще одну. Остання гумка має бути в кінці волосся, там, де ви збираєтеся зробити зріз. Підніміть хвіст вертикально над головою і відріжте кінчик.

Спосіб №3

Розчешіть вологе волосся, потім закрутіть його в джгут на маківці за годинниковою стрілкою. Тримайте закручене волосся вертикально над головою і зріжте кінчик. Потім розпустіть, розчешіть і знову закрутіть проти годинникової стрілки. Якщо залишилися якісь пасма, що стирчать, то їх потрібно зрізати.

Раніше "Телеграф" розповідав, що названо наймоднішу зачіску 2024 року. Ідеальна стрижка та укладання для волосся.