Підстригти чубчик і не засмутитися: як освіжити зачіску своїми руками (відео)

Читать на русском
Автор
20782
Підрізати волосся можна і своїми руками
Підрізати волосся можна і своїми руками. Фото Freepik

Прості поради від професіоналів

Якщо вирішили освіжити зачіску, але не хочеться йти до перукаря, можна зробити це своїми руками, наприклад, підрізати чубчик. "Телеграф" вже розповідав, які чубчики будуть на піку трендів цього року, а сьогодні ділиться, як підрізати волосся у домашніх умовах.

Є кілька простих правил, яких потрібно дотримуватись, якщо зібралися відрізати собі чубок, пише 24tv.ua. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Прості правила, як підрізати чубчик

Гострі ножиці. Це дуже важливо при стрижці чубчика вдома. Якщо під рукою немає професійних перукарських ножиць, підійдуть і звичайні побутові, головне, щоб вони були гострими та якісними. Фахівці підкреслюють, що під час стрижки ножиці потрібно правильно тримати: спочатку перпендикулярно, а в кінці — нахилити кінчик вниз.

Сухе волосся. При стрижці чубчика волосся повинне бути сухим, а не вологим. Справа в тому, що мокре волосся при сушінні може "підстрибнути", а коли воно сухе вам простіше буде контролювати довжину при стрижці.

Поділ волосся. Ще один важливий пункт при домашній стрижці чубчика — правильний поділ волосся на пасма. Спочатку відокремте частину, яку збираєтеся різати, а решту волосся зберіть у хвіст або заколіть затискачами, щоб воно не заважало.

Коли виконали всі попередні правила, можна розпочинати стрижку чубчика. Як це зробити, можна підглянути у інста-блогерів, які показують на відео процес стрижки чубчика.

Раніше "Телеграф" розповідав, що названо наймоднішу зачіску 2024 року. Ідеальна стрижка та укладання для волосся.