Не біжіть в магазин по молоко: чим замінити його в омлеті

Читать на русском
Автор
50967
Такий омлет буде не гіршим, ніж звичний
Такий омлет буде не гіршим, ніж звичний. Фото Сегодня

Навіть без молока можна приготувати смачний омлет

Як ми вже писали раніше, для найсмачнішого омлету потрібні всього два інгредієнти: яйця та молоко. Однак, навіть якщо другого компоненту немає — не біда. Існує ціла низка продуктів, які можуть його замінити.

Переліком таких продуктів поділились на pixelinform. Ними можна легко замінити молоко під час приготування омлету

Вода

Така заміна непогано працює. Омлет з водою не буде мати молочної ніжності, однак текстуру збереже. Смак яєць у такій страві залишається домінуючим, а консистенція виходить приємною та повітряною.

Вершкове масло

Багато гурманів цінять саме омлет з цим продуктом, і додають його замість молока навіть якщо молоко є вдома. Його смак як молочного продукту більш виражений, тому вершковий відтінок буде дуже яскравим.

Вершкове масло для омлету краще розтопити. Але є один важливий нюанс — під час додавання воно не повинно бути дуже гарячим, інакше яйця можуть згорнутися.

Сметана

У цього кисломолочного продукту теж насичений смак, завдяки чому омлет виходить яскравим і цікавим. У такий омлет можна додати соди на кінчику ножа — сметана, як кислий продукт, погасить порошок, і омлет буде неймовірно пишним та повітряним.

Оберіть той варіант, який вам подобається найбільше. Також ми розповідали, скільки фаршу та цибулі треба додавати в котлети, щоб вони були дуже смачними.