Просто готується, швидко з’їдається: близькі викочуватимуться з-за столу після ситної вечері
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 70193
Голодним точно ніхто не залишиться
Щоб не витрачати час на окреме приготування м’ясної чи рибної страви та гарніру до неї, можна трохи заощадити час. Сьогодні пропонуємо страву "два в одному" — і м’ясо, і гарнір одним помахом руки.
Разом із "Бабусиними рецептами" ми сьогодні запікатимемо в рукаві курку разом із рисом. Завдяки цьому рецепту ви не втомитеся під час приготування вечері, а близькі поласують смачною та ситною стравою.
Як приготувати запечену курку з рисом
Інгредієнти:
- рис – 400 г;
- вода – 600 мл;
- курка стегно – 800 г;
- морква – 2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 5 зубчиків;
- олія соняшникова – 3 ст. л.;
- приправа для плову – 2 ст. л.;
- солодка паприка – 1 ч. л.;
- сіль — ½ ч. л.
Спосіб приготування:
- Рис промиваємо кілька разів, поки вода не стане чистою.
- Курячі стегна миємо, змішуємо з паприкою, олією, залишаємо маринуватися на півгодини.
- Цибуля та морква чистимо. Цибулю ріжемо на 4 частини, моркву нарізаємо маленькими кубиками.
- У кулінарний рукав викладаємо моркву, рис, приправу для плову. На рис відправляємо цибулю, все солимо на свій смак. Туди ж вливаємо воду, викладаємо курячі стегна та часник.
- Запечатуємо рука та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину 10 хвилин.
Через вказаний час дістаємо рукав, розрізаємо та викладаємо готову страву на тарілку. Подаємо разом із улюбленим салатом.