Шикарна вечеря зі склянки гречки: головне — не проковтніть язик
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 80516
Близькі будуть задоволені та нагодовані
Гречка – дивовижний продукт. Вона однаково смачна і з м’ясом, і з овочами, і з вершковим м’ясом. Буквально з невеликої кількості крупи можна приготувати апетитну страву.
Якщо ж комусь не подобається гречана каша, вони просто не готували гречку з копченостями за рецептом "ТСН". Бюджетна і проста у приготуванні страва не залишить байдужим нікого.
Як приготувати гречку з копченостями
Інгредієнти:
- гречана крупа — 1 склянка;
- копчена грудинка — 250 г;
- морква — 1 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- вода — 400 мл;
- масло вершкове — для смаження
- перець чорний мелений, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву — натираємо на великій терці.
- М’ясо миємо, нарізаємо довільними шматочками і разом з овочами злегка обсмажуємо на вершковому маслі в тому посуді, в якому будемо ставити в духовку. Солимо, перчимо до смаку.
- Гречку ретельно промиваємо під проточною водою та викладаємо поверх м’яса з овочами, не перемішуючи. Додаємо воду та ставимо на вогонь до закипання.
- Коли вода закипить, знімаємо пінку, накриваємо кришкою і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
Ще гречана каша виходить дуже смачною зі свининою. Для його приготування потрібні прості продукти та небагато часу.