Три прості хитрощі, які допоможуть швидко зігрітися на вулиці і вдома

Читать на русском
Автор
2886
Лайфхаки на холодну погоду, які допоможуть зігрітися
Лайфхаки на холодну погоду, які допоможуть зігрітися. Фото Freepik

Ці трюки стануть вам у пригоді взимку

Зима цього року видалася в Україні сніжною та морозною. Тому навіть незважаючи на теплий одяг та взуття можна замерзнути під час прогулянки чи навіть удома. Однак є прості способи, які допоможуть швидко зігрітися. "Телеграф" вже розповідав, як швидко зігрітися у ліжку, а сьогодні ділиться, як не замерзнути на вулиці та вдома.

Як виявилося, є три прості хитрощі, які допоможуть "розігнати кров" і швидко зігрітися, пише nikopolnews.net. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Кругові рухи руками і танці

Можливо, в цей момент ви виглядатимете кумедно, зате вам швидко стане тепліше. Просто зробіть інтенсивні кругові рухи руками – така розминка рук та плечей допоможе зігріти насамперед пальці та руки. А якщо почати швидко та активно рухатися чи танцювати всім тілом, то ви швидко зігрієтесь повністю.

Руки під пахви

Найімовірніше, ви так уже робили. І правильно! Адже це найшвидший і найефективніший спосіб зігріти пальці, що оніміли від холоду. Тримайте руки під пахвами, поки не відчуєте, що вони досить зігрілися, навіть якщо це триватиме кілька хвилин.

Баланс рідини і правильне харчування

Підтримка водного балансу в організмі — запорука того, що ви не будете мерзнути. При кожній зручній нагоді пийте щось тепле, будь то чай, кава, какао або просто тепле молоко. Також зберігайте баланс у вживанні жирів, білків та вуглеводів — правильне харчування також здатне зігрівати організм і підтримувати комфортний стан тепла.

Раніше "Телеграф" розповідав прості способи швидко висушити промокле взуття. Тільки не ставте черевики на батарею.