Чудовий вітамінний салатик за п’ять хвилин: простий рецепт бюджетної смакоти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 51470
Закуска виходить хрумка та дуже апетитна
Ми ділились рецептом смачної закуски з лаваша та жмені фаршу. Їй відмінно пасуватиме свіжий та соковитий салатик.
Він дуже простий — можна приготувати буквально за 5 хвилин, та й варити нічого не треба. Просто треба зібрати салат та заправити його. Рецепт салату з моркви, родзинок і часнику поділились на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- Морква — 200 г
- Родзинки — 50 г
- Часник — 1 зубчик
- Майонез (або інша заправка) — 1 ст. л.
- Сіль — дрібка
Спосіб приготування:
- Миємо та чистимо моркву. Натираємо її на середню тертку та перекладаємо у салатник.
- Заливаємо родзинки гарячою водою на 10-15 хвилин. Потім промиваємо під проточною водою, просушуємо на серветках та додаємо до моркви.
- Часник чистимо. Пропускаємо його через прес або будь-яким іншим чином подрібнюємо та додаємо до салату.
- Додаємо сіль до смаку, чорний перець. Заправляємо майонезом або натуральним йогуртом. Ретельно перемішуємо.
Цей салат можна їсти одразу після приготування, а можна дати йому постояти — тоді морква пустить більше соку. Також ми розповідали, як приготувати оригінальні яблучні деруни.