Чудовий вітамінний салатик за п’ять хвилин: простий рецепт бюджетної смакоти

Читать на русском
Автор
51470
Ви приготуєте його за лічені хвилини
Ви приготуєте його за лічені хвилини. Фото shuba.life

Закуска виходить хрумка та дуже апетитна

Ми ділились рецептом смачної закуски з лаваша та жмені фаршу. Їй відмінно пасуватиме свіжий та соковитий салатик.

Він дуже простий — можна приготувати буквально за 5 хвилин, та й варити нічого не треба. Просто треба зібрати салат та заправити його. Рецепт салату з моркви, родзинок і часнику поділились на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • Морква — 200 г
  • Родзинки — 50 г
  • Часник — 1 зубчик
  • Майонез (або інша заправка) — 1 ст. л.
  • Сіль — дрібка

Спосіб приготування:

  1. Миємо та чистимо моркву. Натираємо її на середню тертку та перекладаємо у салатник.
  2. Заливаємо родзинки гарячою водою на 10-15 хвилин. Потім промиваємо під проточною водою, просушуємо на серветках та додаємо до моркви.
  3. Часник чистимо. Пропускаємо його через прес або будь-яким іншим чином подрібнюємо та додаємо до салату.
  4. Додаємо сіль до смаку, чорний перець. Заправляємо майонезом або натуральним йогуртом. Ретельно перемішуємо.

Цей салат можна їсти одразу після приготування, а можна дати йому постояти — тоді морква пустить більше соку. Також ми розповідали, як приготувати оригінальні яблучні деруни.