"Золота" класика: найпростіший рецепт смачного салату з буряка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7247
![Чудовий перекус або гарнір до будь-чого](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/fd/6362d661-7ab6d99f6edcde16341fc2af4573afd3.jpg?v=4059_1)
Такий салатик готується надзвичайно просто
Ми розповідали, як приготувати смачний і красивий салат з квасолею. Тепер ділимось ще простішим салатом. Закуски з буряка — це чудовий варіант перекусу чи гарніру, який підходить до великої кількості страв.
Приготувати салат з буряком зовсім не складно. Як це зробити, розповіли на порталі "Файні рецепти".
Інгредієнти:
- 3 буряка
- 100 г волоських горіхів
- 100 г чорносливу
- 5 зубчиків часнику
- 5 ст. л. майонезу
- Сіль, чорний перець
- Кріп
Спосіб приготування:
- Відварюємо буряк до готовності. Після охолодження натираємо його на тертці.
- Чорнослив промиваємо і розпарюємо в гарячій воді протягом 10-15 хвилин. Якщо ви хочете, щоб чорнослив був більш м’яким, його можна замочити в гарячій воді на 30-40 хвилин. Потім нарізаємо його на шматочки.
- Волоські горіхи подрібнюємо ножем або товкачем. Обсмажуємо їх на сухій сковороді.
- Часник розчавлюємо або пропускаємо через прес. Збираємо салат.
- У мисці змішуємо буряк, чорнослив, горіхи, часник. Солимо, перчимо, заправляємо все майонезом. Ретельно перемішуємо.
Цей салат може стати ідеальним гарніром до будь-чого, приміром, до котлет з курячої грудки. Ми розповідали, як приготувати їх особливо смачно.