Для ідеальної пюрешки не знадобиться ні масло, ні молоко: так гарнір ви ще не готували

Читать на русском
Автор
12775
Картопляне пюре вийде найніжнішим
Картопляне пюре вийде найніжнішим. Фото wz.lviv.ua

Незвичайний рецепт улюбленого гарніру

Картопля – один із найпопулярніших продуктів на нашій кухні. Ми запікаємо його найрізноманітнішими способами, смажимо і, звичайно, готуємо картопляне пюре.

Як правило, для найніжнішого смаку улюбленого гарніру ми додаємо в пюре молоко та олію. Але "Важно знать" знає, як приготувати ніжне картопляне пюре без цих продуктів. За допомогою картопляного бульйону гарнір вийде з ніжною текстурою та багатим смаком, а додасть аромату. Саме за допомогою цих двох інгредієнтів картопляне пюре набуде неповторного смаку.

Як приготувати картопляне пюре зі смаженою цибулею

Інгредієнти:

  • картопля (кількість залежить від кількості порцій);
  • вода (для варіння картоплі);
  • цибуля;
  • сіль та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю чистимо, миємо і нарізаємо на шматочки. Відправляємо підготовлений овоч у каструлю та заливаємо водою так, щоб він був повністю покритий. Солимо, доводимо до кипіння та варимо до готовності. Бульйон після варіння виливаємо в окремий посуд — він нам ще знадобиться.
  2. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його до золотистості на розігрітій сковороді з рослинною олією.
  3. Обсмажену цибулю відправляємо до картоплі, додаємо бульйон та пюруємо. Солимо, перчимо, за бажанням додаємо улюблені спеції та подаємо до столу.

До такого картопляного пюре найкраще подати курку в апельсиновому соусі. Вийде неймовірно смачно!