Для ідеальної пюрешки не знадобиться ні масло, ні молоко: так гарнір ви ще не готували
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 12769
Незвичайний рецепт улюбленого гарніру
Картопля – один із найпопулярніших продуктів на нашій кухні. Ми запікаємо його найрізноманітнішими способами, смажимо і, звичайно, готуємо картопляне пюре.
Як правило, для найніжнішого смаку улюбленого гарніру ми додаємо в пюре молоко та олію. Але "Важно знать" знає, як приготувати ніжне картопляне пюре без цих продуктів. За допомогою картопляного бульйону гарнір вийде з ніжною текстурою та багатим смаком, а додасть аромату. Саме за допомогою цих двох інгредієнтів картопляне пюре набуде неповторного смаку.
Як приготувати картопляне пюре зі смаженою цибулею
Інгредієнти:
- картопля (кількість залежить від кількості порцій);
- вода (для варіння картоплі);
- цибуля;
- сіль та перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, миємо і нарізаємо на шматочки. Відправляємо підготовлений овоч у каструлю та заливаємо водою так, щоб він був повністю покритий. Солимо, доводимо до кипіння та варимо до готовності. Бульйон після варіння виливаємо в окремий посуд — він нам ще знадобиться.
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його до золотистості на розігрітій сковороді з рослинною олією.
- Обсмажену цибулю відправляємо до картоплі, додаємо бульйон та пюруємо. Солимо, перчимо, за бажанням додаємо улюблені спеції та подаємо до столу.
До такого картопляного пюре найкраще подати курку в апельсиновому соусі. Вийде неймовірно смачно!