Ламіновані вії за 30 секунд: ходити в салон тепер не обов’язково

Читать на русском
Автор
30021
Погляд буде більш виразним
Погляд буде більш виразним. Фото Pexels

Дізнайтеся, як легко отримати густі ідеально підкручені вії

Довгі та густі вії підкреслюють погляд і допомагають виглядати чарівно. Але далеко не всі від природи наділені гарними віями. Дивовижний ефект можна отримати не тільки за допомогою правильно нанесеної туші, але і за допомогою процедури ламінування вій. Але для цього потрібно потрапити до салону краси. Якщо часу на похід до майстра немає, а густі підкручені вії хочеться мати вже зараз, допоможе б’юті-лайфхак.

Способом домашнього ламінування вій поділилася візажист Мартіна Бері на своїй сторінці в Instagram.

Як зробити ламінування вій у домашніх умовах

Салонна процедура ламінування вій займає приблизно годину. Завдяки лайфхаку від візажиста отримати підкручені та густі вії можна менше, ніж за хвилину. Для цього знадобиться спеціальне мило для укладання брів. Трохи засобу потрібно набрати на чисту щіточку і кілька разів провести по віях рухами, що розчісують. Для виразності погляду рекомендується слідом нафарбувати вії тушшю.

Мило для укладання брів можна замінити гелем.

Перш ніж фарбувати вії в такий спосіб рекомендується для початку провести тест на алергію. Для цього нанесіть зовсім трішки засобу на вії і подивіться на реакцію.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим можна замінити сухий шампунь. Засіб можна приготувати з продуктів, які, напевно, є на кухні.