Без тонни "штукатурки": хитрі прийоми з макіяжем, щоб приховати темні кола під очима

Читать на русском
Автор
2214
Мішки під очима надають обличчю втомленого вигляду
Мішки під очима надають обличчю втомленого вигляду. Фото Freepik

Дізнайтеся, як правильно приховати мішки під очима

З проблемою втомленого чи заспаного обличчя, що виражається у темних колах під очима, стикалася чи не кожна жінка. На жаль, таке трапляється. Однак у сучасному макіяжі є техніки, які допоможуть приховати мішки під очима та підкреслити природну красу. Ми вже розповідали, як зробити латте-макіяж, як у Хейлі Бібер, а сьогодні ділимося секретами, як позбутися темних кіл під очима за допомогою макіяжу.

Як виявилося, причин цієї проблеми безліч — від шкідливих звичок і хронічної втоми, і аж до генетики, пише thesymbol. Однак сучасні модниці вже навчилися непомітно ховати цей недолік.

Лайфхаки, які допоможуть прибрати мішки під очима

Зволоження шкіри обличчя

Завжди потрібно починати будь-який макіяж із зволоження шкіри, і цей не виняток. Після вмивання використовуйте зволожуючі креми для зони навколо очей, чудово підійдуть засоби з ефектом ліфтингу. А засоби з гіалуроновою кислотою та кофеїном знімуть набряклість. І вже потім можна приступати до маскуючих засобів.

Кольоровий коректор

Візажисти радять спочатку нейтралізувати "синеву" під очима кольоровим коректором з рудуватим відтінком. Підбирайте засіб залежно від відтінку вашої шкіри та самих мішків під очима.

Темний консилер

Після того, як нейтралізували "синеву", можна приступати до макіяжу з тональними засобами. Багато дівчат помилково вибирають світлий консилер, тоді як краще маскувати кола під очима саме темними відтінками консилера — в ідеалі на тон темніше за вашу шкіру. Це створить більший ефект натуральності. Насамкінець зафіксуйте всі засоби прозорою пудрою.

Раніше "Телеграф" розповідав про макіяж зі смаком мартіні. Дізнайтеся, як зробити макіяж, який підкорив TikTok.