Дешево та ефективно: чим замінити сухий шампунь

Читать на русском
Автор
3280
Цей засіб є на кожній кухні
Цей засіб є на кожній кухні. Фото Pexels

Сухий шампунь можна легко приготувати своїми руками

Іноді бувають ситуації, коли потрібно мати гарний вигляд, а помити голову немає можливості. У таких випадках на допомогу приходить сухий шампунь, який також допомагає від плям на одязі. Засіб легко наносити. Достатньо кілька секунд, щоб розпорошити засіб на пасма біля коріння. Після того як косметичний засіб убереться, його надлишки можна видалити гребінцем і отримати ідеальну зачіску.

При цьому не обов’язково мати під рукою покупний засіб. Сухий шампунь легко приготувати своїми руками. Рецептом ділиться Hairstore.

Як приготувати сухий шампунь для волосся

Щоб отримати засіб для освіження зачіски знадобиться картопляний або кукурудзяний крохмаль. Він має гарні властивості, що вбирають, і швидко збере надлишки шкірного сала з волосся.

Просто утріть невелику кількість крохмалю в шкіру голови. Важливо, щоб волосся і шкіра були сухими.

Залиште крохмаль на голові на хвилину, а потім обережно видаліть залишки за допомогою гребінця.

Якщо не видалити засіб, він залишить видимий слід на волоссі. Навіть після ретельного розчісування на темному волоссі може бути помітний крохмаль. Тому краще не випробовувати засіб напередодні важливих подій чи зустрічей.

Якщо у вас темне волосся, до крохмалю можна додати корицю або какао. Тоді світле покриття буде менш помітним.

Тільки пам’ятайте, що важливо не перестаратися з кількістю крохмалю, що висипає на голову. Достатньо невеликої кількості засобу, щоб освіжити волосся і позбутися неприємного запаху.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом натурального засобу, який допоможе приховати сивину. Для його приготування знадобиться картопля.