Котлети йдуть у відпустку: їхнє місце замінять ці фантастичні курячі рулетики
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 22444
Пошкодуєте, що раніше не знали про цей рецепт
Якщо ваші близькі вередують і вимагають "надіслати у відпустку" улюблені котлети, то цей рецепт для вас. Сьогодні ми приготуємо незвичайні рулетики з курячої грудки.
Таким незвичайним рецептом діляться "Бабусині рецепти". Ситну та смачну страву доповнить пікантний соус. Спробуйте — і ви не пошкодуєте.
Як приготувати курячі рулетики
складові
Для рулетиків:
- куряча грудка – 3-4 шт.;
- яйця – 1 шт.;
- сир пармезан — 100 г;
- вершкове масло кімнатної температури – 100 г;
- кріп – 30 г;
- сіль – 10 г;
- чорний перець – 10 г;
- панірувальні сухарі – 50 г.
Для соусу:
- часник – 1 зубчик;
- помідори чері — 5-7 шт.;
- червоний перець – 1 шт.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки миємо, розрізаємо на дві рівні частини, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо.
- Кожен шматок солимо, перчимо на смак і з одного боку намазуємо вершковим маслом.
- Дрібно нарізаємо кріп, натираємо сир на великій тертці. З’єднуємо їх у глибокій місткості, ретельно перемішуємо, наносимо на м’ясо поверх вершкового масла. Філе загортаємо в рулет.
- В одній мисці збиваємо яйце, в іншу відправляємо панірувальні сухарі. Відправляємо м’ясні заготовки спочатку в яйце, потім у сухарі та викладаємо на застеленп пергаментом деко. Запікаємо їх у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
- Для соусу на сковороді обсмажуємо часник та помідори чері, додаємо нарізаний перець і готуємо разом протягом 10 хвилин. Через зазначений час все перемішуємо за допомогою блендера, солимо і перчимо на свій смак.
Готові рулетики подаємо на стіл разом із соусом та картопляним пюре. Смачного.