Котлети йдуть у відпустку: їхнє місце замінять ці фантастичні курячі рулетики

Читать на русском
Автор
22457
Найніжніша страва з того, що є в холодильнику
Найніжніша страва з того, що є в холодильнику. Фото babusyni-retsepty

Пошкодуєте, що раніше не знали про цей рецепт

Якщо ваші близькі вередують і вимагають "надіслати у відпустку" улюблені котлети, то цей рецепт для вас. Сьогодні ми приготуємо незвичайні рулетики з курячої грудки.

Таким незвичайним рецептом діляться "Бабусині рецепти". Ситну та смачну страву доповнить пікантний соус. Спробуйте — і ви не пошкодуєте.

Як приготувати курячі рулетики

складові

Для рулетиків:

  • куряча грудка – 3-4 шт.;
  • яйця – 1 шт.;
  • сир пармезан — 100 г;
  • вершкове масло кімнатної температури – 100 г;
  • кріп – 30 г;
  • сіль – 10 г;
  • чорний перець – 10 г;
  • панірувальні сухарі – 50 г.

Для соусу:

  • часник – 1 зубчик;
  • помідори чері — 5-7 шт.;
  • червоний перець – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки миємо, розрізаємо на дві рівні частини, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо.
  2. Кожен шматок солимо, перчимо на смак і з одного боку намазуємо вершковим маслом.
  3. Дрібно нарізаємо кріп, натираємо сир на великій тертці. З’єднуємо їх у глибокій місткості, ретельно перемішуємо, наносимо на м’ясо поверх вершкового масла. Філе загортаємо в рулет.
  4. В одній мисці збиваємо яйце, в іншу відправляємо панірувальні сухарі. Відправляємо м’ясні заготовки спочатку в яйце, потім у сухарі та викладаємо на застеленп пергаментом деко. Запікаємо їх у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
  5. Для соусу на сковороді обсмажуємо часник та помідори чері, додаємо нарізаний перець і готуємо разом протягом 10 хвилин. Через зазначений час все перемішуємо за допомогою блендера, солимо і перчимо на свій смак.

Готові рулетики подаємо на стіл разом із соусом та картопляним пюре. Смачного.