Пральна машина скоро зламається: 4 вірні ознаки

Читать на русском
Автор
12713
Пральна машина потребує правильного обслуговування
Пральна машина потребує правильного обслуговування. Фото freepik.com

Перевірте, чи не час звертатися в сервіс

Пральна машина — один з побутових приладів, відсутність яких помітно позначається на кількості та якості чистої білизни. Як і будь-яка техніка, машинка потребує певного догляду. Якщо нехтувати чисткою та правилами користування, техніка скоро стане непридатною до користування.

Є кілька ознак, які свідчать, що пральна машинка скоро поламається. Про них пише Actualno.

Як дізнатися, що пральна машина потребує ремонту

1. Неприємний запах. Якщо виймаючи білизну з пральної машини, ви відчуваєте неприємний запах, це вказує на наявність проблеми. Можливо, форсунки машинки стали непридатними.

2. Пральна машина видає дивні звуки. Якщо техніка встановлена правильно, барабан не перевантажений, а стукіт не зникає, потрібно викликати майстра. Якщо проблему не вирішити, згодом речі після прання ставатимуть ще бруднішими, ніж були.

3. Пральна машина неправильно дозує воду. Якщо машина почала наповнювати занадто багато води або навпаки, настав час викликати майстра для ремонту.

4. Брудний і надто пом’ятий одяг — ще одна ознака несправності пральної машини. Якщо останнім часом ваш одяг переться недостатньо добре або занадто мнеться, значить, пральна машина працює неправильно.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вчинити, якщо пральна машина підстрибує під час віджиму. У деяких випадках допомога майстра не знадобиться.