У морозилці утворюється багато снігу та льоду: як цього позбутися

Читать на русском
Автор
16342
Чому в морозилці утворюється крига
Чому в морозилці утворюється крига. Фото freepik.com

Змастіть задню стінку холодильника одним засобом та забудьте про проблему зі снігом

Важко уявити кухню без холодильника. Завдяки пристрою ми можемо довше зберігати продукти, які не можемо з’їсти за один раз.

Під час користування холодильником часом виникають деякі проблеми — з’являється неприємний запах або утворюється занадто багато льоду в морозильній камері. Вирішити їх не так вже й складно. Раніше ми вже розповідали, як позбутися смороду у холодильнику. Тепер розповімо, як позбутися снігового нальоту в морозилці.

Чому морозилка покривається льодом

Морозильна камера покривається льодом та снігом через вологу всередині пристрою. Вона осідає на стінках і при низьких температурах швидко перетворюватися на льод. Якщо швидко не розв'язати проблему, тонкий шар розростеться і місця в морозилці буде дедалі менше.

Як позбутися снігу в морозилці

  1. Розморозьте холодильник.
  2. Видаліть ганчіркою вологу, що осіла на стінках і ємностях.
  3. Нанесіть гліцерин на ватний диск і протріть стінки холодильника.
  4. Увімкніть пристрій.

Гліцерин не замерзає, тому після включення пристрою та продовження його використання на стінках пристрою більше не з’являтиметься лід та сніг. Однак будьте обережні, не змащуйте препаратом ущільнювачі, оскільки це може їх зіпсувати.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вчинити, якщо пральна машина підстрибує під час роботи. У багатьох випадках виправити це можна без фахівця.