Ситний та пікантний салат без грама м’яса: ось як він готується
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14820
Так салат ви точно ще не готували
В улюблених салатах ми звикли до стандартного набору продуктів: зазвичай ми готуємо овочеві страви, м’ясні або з печінкою. А давайте сьогодні поекспериментуємо та приготуємо салат із морською капустою.
Саме такий салат зі "Школою життя" й приготуємо. Вас захопить незвичайне поєднання всіх інгредієнтів та смак страви. Ситний салат чудово підійде для легкої вечері.
Як приготувати салат з морською капустою
Інгредієнти:
- печериці – 170 г;
- морська капуста – 170 г;
- морква – 100 г;
- цибуля – 70-80 г;
- селера стебла – 70 г;
- яйце варене – 2 шт.;
- чорний перець – на свій смак;
- майонез – 2 ст. л.;
- соняшникова олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до золотистості на сковороді з соняшниковою олією. Додаємо натерту моркву та готуємо протягом 5 хвилин, поки морква не стане м’якою.
- Свіжу селеру нарізаємо кільцями, гриби — пластинами та відправляємо в сковороду з цибулею та морквою. Смажимо все до готовності грибів. Даємо охолонути й перекладаємо салатник.
- Яйця чистимо, нарізаємо квадратиками та разом із морською капустою відправляємо до салатника.
- Все перчимо, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.
Якщо після вечері залишиться трохи салату, збережіть його правильно. Так ви зможете насолодитися його смаком ще й наступного дня.