Сідайте їсти цей салат разом із близькими, інакше вам не дістанеться ні шматочка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 917
І до гарніру, і для легкого перекусу
Якщо квашені огірки ви завжди подавали з картопляним пюре, то дуже дарма. З них виходить чудовий салат.
Незвичайним рецептом ділиться Smachnonews. Всі продукти для такого салату напевно ви знайдете у своєму холодильнику, а в результаті отримаєте смачну та свіжу страву. Це відмінний варіант для перекушування або легкої вечері
Як приготувати салат з квашеними огірками
Інгредієнти на 4 порції:
- 4 картоплини;
- 4 яйця;
- 4 квашені огірки;
- 100 г тонко копченого бекону або шинки;
- половина цибулини.
Для майонезного соусу:
- 2 столові ложки майонезу;
- 1 ст. л. оливкової олії;
- 1 ст. л. лимонного соку;
- 1 ч. л. гірчиці;
- сіль та перець до свого смаку;
- петрушка для оздоблення.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Яйця відварюємо протягом 5 хвилин після закипання води, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо четвертинками.
- Нарізаємо кубиками бекон або шинку та обсмажуємо на сковороді на повільному вогні.
- Такими ж кубиками нарізаємо мариновані огірки.
- Для приготування соусу майонезу з’єднуємо всі необхідні інгредієнти та ретельно їх перемішуємо.
- У широку салатницю викладаємо підготовлені інгредієнти, заправляємо соусом, за бажанням посипаємо зеленою цибулею, прикрашаємо петрушкою і подаємо до столу.
А щоб приготований салат зберігся довше, дотримуйтесь кількох правил. Так вам не доведеться його викидати.