Вжух — і страва на столі: цей салат ви приготуєте за пару помахів руки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5317
Швидко, ситно та неймовірно смачно
Ну хто уявляє собі нашу кухню без улюблених салатів. І сімейний обід, і святкове застілля без цієї страви ніяк не обійтися.
Коли все перепробувано і хочеться експериментів, тоді починаються пошуки нових рецептів незвичайних страв. Одним із таких ми з "ТСН" і поділимося. Грибочки, сир та морква створюють феєрію смаку. Як бачите, прості інгредієнти, лише небагато часу — і ви вже ласуєтеся смакотою.
Як приготувати грибний салат
Інгредієнти:
- сир голландський — 400 г;
- печериці консервовані — 1 банка;
- помідори — 2-3 шт.;
- морква — 2 -3 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- сметана для заправки — 2 ст. л.;
- оливкова олія;
- улюблені спеції.
Спосіб приготування:
- Моркву відварюємо або запікаємо, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо соломкою.
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистого кольору.
- Твердий сир нарізаємо соломкою, подрібнюємо і помідори. З маринованих грибів зливаємо воду та нарізаємо їх тонкими брусочками.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо в глибоку миску, заправляємо сметаною, додаємо спеції до смаку, все перемішуємо. За бажанням прикрашаємо зеленню або огірком та подаємо до столу.
А щоб салат зберігся довше, потрібно дотримуватись кількох правил. Вони допоможуть зберегти ваші гроші.