Вжух — і страва на столі: цей салат ви приготуєте за пару помахів руки

Читать на русском
Автор
5317
Чудова страва до сімейного обіду чи свята
Чудова страва до сімейного обіду чи свята. Фото ukr.media

Швидко, ситно та неймовірно смачно

Ну хто уявляє собі нашу кухню без улюблених салатів. І сімейний обід, і святкове застілля без цієї страви ніяк не обійтися.

Коли все перепробувано і хочеться експериментів, тоді починаються пошуки нових рецептів незвичайних страв. Одним із таких ми з "ТСН" і поділимося. Грибочки, сир та морква створюють феєрію смаку. Як бачите, прості інгредієнти, лише небагато часу — і ви вже ласуєтеся смакотою.

Як приготувати грибний салат

Інгредієнти:

  • сир голландський — 400 г;
  • печериці консервовані — 1 банка;
  • помідори — 2-3 шт.;
  • морква — 2 -3 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сметана для заправки — 2 ст. л.;
  • оливкова олія;
  • улюблені спеції.

Спосіб приготування:

  1. Моркву відварюємо або запікаємо, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо соломкою.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистого кольору.
  3. Твердий сир нарізаємо соломкою, подрібнюємо і помідори. З маринованих грибів зливаємо воду та нарізаємо їх тонкими брусочками.
  4. Підготовлені інгредієнти відправляємо в глибоку миску, заправляємо сметаною, додаємо спеції до смаку, все перемішуємо. За бажанням прикрашаємо зеленню або огірком та подаємо до столу.

А щоб салат зберігся довше, потрібно дотримуватись кількох правил. Вони допоможуть зберегти ваші гроші.