У Денвері ідеальний ранок починається з цього омлету: рецепт не зрівняється зі звичайною яєчнею
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10774
Сімейний сніданок перетвориться на свято
Ми з вами вже перепробували неймовірну кількість найрізноманітніших омлетів. Одного разу ми навіть побували в Японії і приготували японський омлет з рисом Омурайсу.
Сьогодні ж разом із "Важно знать" вирушимо до Денвера, США та приготуємо їх фірмовий омлет. Це чудовий спосіб почати свій день смачно та з користю. Швидкий та смачний сніданок не лише наситить, а й підніме настрій. До того ж інгредієнти в такий омлет можна додавати на свій смак — наприклад, помідори, гриби, авокадо чи броколі. Страва стане ще апетитнішою.
Як приготувати денверський омлет
Інгредієнти:
- 8 яєць;
- 100 мл вершків чи молока;
- 100 г шинки;
- 100 г твердого сиру (пармезан або будь-який інший);
- 50 г солодкого перцю;
- 50 г цибулі;
- 5 г вершкового масла;
- сіль і мелений чорний перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Такими ж невеликими шматочками нарізаємо солодкий перець та шинку. Твердий сир натираємо на тертці.
- У глибокій мисці збиваємо яйця, додаємо вершки або молоко, перець, мелену чорну сіль і все ретельно перемішуємо.
- У яєчну суміш додаємо підготовлені цибулю, солодкий перець, шинку та тертий сир, всі інгредієнти перемішуємо.
- Форму для запікання змащуємо вершковим маслом та виливаємо яєчну суміш. Відправляємо омлет у духовку на 20 хвилин при 200°C протягом 20 хвилин.
Готовий омлет прикрашаємо подрібненою зеленню і подаємо разом з ароматною кавою. Ваш сніданок вийде не тільки чудово смачним, а й корисним.